Tips: 11 fina gåvor att ge i bröllopspresent

En bra bröllopspresent är inte alltid lätt att hitta, speciellt om du inte känner brudparet så väl. Ibland kan brudparet ha färdiga önskelistor men för de bröllop som inte har det, kommer här elva tips som garanterat blir uppskattade! Alltifrån tidlösa ikoner till mer personliga bröllopspresenter.

TIPS TILL FESTEN

31 juli 2019
Ram i ek från Moebe är en bra och personlig bröllopspresent att ge som brudparet kan bevara minnen från bröllopsdagen i.
 

1. MOEBE RAM: TILL MINNENA FRÅN BRÖLLOPSDAGEN

Ett lite annorlunda och mer personligt tips på bröllopspresent till brudparet är denna stilrena ram i ek från danska varumärket Moebe. Med denna ram kan brudparet vackert lyfta fram ett kärt minne från den stora dagen tack vare det dubbelsidiga och transparenta akrylglaset. Och ett tips till dig: skriv ett fint kort till brudparet och lägg det i ramen med förslag på vad de själva kan rama in. Sin bröllopsinbjudan kanske? Ett foto från dagen? Eller varför inte blommorna från brudbuketten som får torka och bli en väldigt vacker och unik tavla.

Ram i A4-format från danska varumärket Moebe är ett bra tips på bröllopspresent som går att göra unik.

2. LOVEBIRDS: TIDLÖS BRÖLLOPSPRESENT FÖR HEMMET

Kay Bojesens söta dekorationsfåglar Lovebirds är en tidlös och populär bröllopsgåva som du kan vara säker på kommer bli uppskattad. Turturduvor har genom historien alltid varit symboler för trogen kärlek och givetvis ska dessa små alltid få stå bredvid varandra i hemmet. Detta kärlekspar blir inget mindre än den perfekta bröllopspresenten.

Kay Bojesen Lovebirds är en tidlös och bra bröllopspresent att ge brudparet.

3. BERNADOTTE TERMOSKANNA: FÖR ALLA KAFFESTUNDER TILLSAMMANS

Ytterligare en populär och bra bröllopspresent som du inte kan gå fel med är den eleganta termoskannan Bernadotte från Georg Jensen. Kannan blir en otroligt uppskattad och exklusiv gåva till brudparet som inbjuder till många mysiga fikastunder tillsammans och med vännerna.

Termoskannan Bernadotte från Georg Jensen är en populär bröllopspresent som passar perfekt till en romantisk fika.
Design Letters bröllopsbok är en fin och bra bröllopspresent att ge för brudparet att bevara alla minnen i.
 

4. DESIGN LETTERS BRÖLLOPSBOK: FÖR ATT BEVARA ALLA MINNEN

Denna stilrena bröllopsbok från Design Letters är perfekt för brudparet att bevara alla sina bröllopsminnen i. Boken har fyra kapitel för bröllopets alla skeden: planeringen, bröllopsdagen, bröllopsfesten och smekmånaden. Även om du ger den till brudparet på själva bröllopsdagen, kan de fylla i de tidigare delarna i efterhand medan de andra fortfarande är oskrivna blad att fyllas med glada minnen. Detta är en bröllopspresent som passar alla brudpar!

Design Letters bröllopsbok är ett tips på fin bröllopspresent.

5. LILJAN LJUSSTAKE MED LJUS: FÖR ALLA MYSIGA STUNDER

En ljusstake är en klassisk bröllopspresent och även en bra present att ge bort till det brudpar du inte känner så väl. Den eleganta och tidlösa ljusstaken Liljan från Skultuna är alltid en åtråvärd gåva att få, även om brudparet redan råkar ha en så blir det fint med flera ihop. Men gör något extra och skapa ett eget paket med Liljan och handstöpta ljus från Ester & Erik för en mer unik bröllopspresent. Kombinationen dem emellan är en romans i sin egen rätt.

Liljan ljusstake från Skultuna tillsammans med ljus från Ester & Erik är ett bra tips på bröllopspresent.

6. KASTEHELMI KAKFAT: FÖR ALLA GODSAKER

En annan bra bröllopspresent att ge till brudpar du inte känner så väl är Iittalas vackra kakfat från serien Kastehelmi. Dess stilrena och diskreta design gör att det passar in i många olika typer av hem och är en sann klassiker, så du kan vara säker på att gåvan blir uppskattad. 

Kastehelmi kakfat från Iittala är en klassisk och populär bröllopspresent.
Vacker tårta på kakfatet Kastehelmi från Iittala.

7. SKANDINAVISK DOFTLJUS: FÖR VARDAGSLYXEN

Denna vackra presentlåda från Skandinavisk innehåller varumärkets tre mest populära doftljus skapade för ett stämningsfullt, inbjudande och avkopplande hem. Varje doft kittlar sinnena och den eleganta, skandinaviska designen på ljusen gör dem till en riktig inredningsfavorit. Denna bröllopspresent uppmuntrar brudparet till sann vardagslyx oavsett säsong.

Skandinavisk doftljus i presentförpackning är ett bra tips på bröllopspresent till par man inte känner väl.
 

8. ELVANG PLÄD: EN BRÖLLOPSPRESENT FÖR ALLT FREDAGSMYS

Varför inte ge bort ett mjukt paket i bröllopspresent? Plädar finns det alltid rum för i hemmet, då de är så enkla att inreda med efter säsong och stil. Denna enfärgade och klassiska pläd från Elvang Denmark är tillverkad i finaste alpacka- och fårull och blir en riktigt mjuk och exklusiv bröllopsgåva för brudparet att svepa in sig i. 

Elvang Classic pläd i beige färg från Elvang Denmark är en exklusiv bröllopspresent att ge.

9. MR & MRS SALT- OCH PEPPARKAR: FÖR MIDDAGARNA

Om du känner brudparet väl, har du råd att ge bort en mer lekfull och personlig bröllopspresent till dem som detta charmiga set med Herr och Fru salt- och pepparkar från Jonathan Adler. De små figurerna är inspirerade av förhållandet mellan konstnären Salvador Dali och hans musa Misia. En minst sagt rolig och uppseendeväckande gåva som dessutom blir väldigt snygg att ställa fram på alla framtida middagar!

Mr & Mrs Mr & Mrs salt- och pepparkarset från Jonathan Adler blir en lekfull och personlig bröllopspresent att ge.

10. LYNGBY VAS: FÖR OMTÄNKSAMMA BUKETTER

Ett annat klassiskt tips på bröllopspresent är att ge bort en vas då även det är enkelt att placera i ens hem och som man alltid har behov av. Håll det traditionellt och enkelt med denna gåva och ge bort den eleganta Lyngby-vasen från Porslinsfabriken Lyngby som lanserades redan år 1936. Den blir en högst uppskattad bröllopsgåva som är lika fin med blommor i som utan.

Lyngby vas i vitt – en klassisk och bra bröllopsgåva.
Bröllopsdukning med Lyngby vas på bordet en förövrigt fin bröllopsgåva att ge.

11. CABERNET CHAMPAGNEGLAS: FÖR festliga tillfällen

Champagne och bröllop hör ihop så varför inte ge brudparet något de kan plocka fram på årsdagen eller inför middagar med familj och vänner, och ge bort vackra champagneglas från Holmegaard. Dessa glas från serien Cabernet är elegans på fot och är en väldigt fin bröllopspresent att ge till brudparet, speciellt om du vet med dig att de uppskattar ett glas bubbel!

Cabernet champagneglas 6-pack från Holmegaard perfekta bröllopsgåvan för brudparet som gillar bubbel!
Bruden skålar med Cabernet champagneglas från Holmegaard som är en fin bröllopsgåva att ge bort.
Varukorg
Stäng