ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Diskställ

Diskställ

Här hittar du både praktiska och stilrena diskställ i snygg design som gärna får stå framme i köket, från välkända varumärken. Välj mellan stora eller små diskställ i plast eller metall att låta din disk lufttorka i.
25 träffar sorterat på  
Popularitet

Diskställ – en snygg och funktionell detalj

En snygg och användbar detalj i köket är ett stilrent diskställ. Även om du har diskmaskin finns det alltid disk som passar bäst att handdiska och diskstället kommer då väl till pass. Det kan stå framme på köksbänken eller lätt stuvas undan när det använts färdigt.

Med hjälp av ett diskställ kan du enkelt skapa bättre ordning bland din disk och hålla din diskbänk torr. Detta tack vare att överflödigt vatten från disken droppar direkt ner i diskhon istället för att samlas på diskbänken. Att investera i diskutrustningen som du trivs med och tycker är snygg kan göra att diskningen känns roligare.

Populära och praktiska diskställ

Varumärket Brabantia är ledande inom sin nisch av smarta kökstillbehör. I deras sortiment finns bland annat ett funktionellt diskställ tillverkat i plast med en avtagbar bestickkorg som är enkel att rengöra. Brabantias produkter har en stilren och modern design som platsar in oavsett inredningsstil i ditt kök.

I Brabantias sortiment finner du även disktrasor och diskborstar samt trasor i mikrofiber som du kan putsa dina vinglas med.

Diskställ från Alessi

I det italienska varumärket Alessis sortiment finns ett diskställ i rostfritt stål som har blivit mycket populär i sin stilrena design. Diskställets formspråk påminner om den ikoniska trådkorgen från varumärket som har funnits i deras produktion sedan 1952. Alessi erbjuder en rad andra kökstillbehör för den stilmedvetne.

Diskställ med böljande form

Ifall du är ute efter ett diskställ som påminner om Alessis i rostfritt stål erbjuder HAY ett som har en vacker böljande form.

Så rengör du diskställ i rostfritt stål

Rostfritt stål är ett material som är känt för sin tålighet samt för att det är så enkelt att rengöra. Allt du behöver när du ska rengöra ditt diskställ i rostfritt stål är, en tvättsvamp, såpa och vatten.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB