ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Förvaringsburkar

Letar du efter praktiska och funktionella förvaringslådor till köket? Här har vi samlat små och stora förvaringslådor i en mängd olika former, storlekar och färger som hjälper dig att hålla ordning på köksbänken och i köksskåpen, men också i resten av hemmet.
211 träffar sorterat på
1
...
6
Sida 1 av 6

Fina förvaringsburkar för hemmets alla föremål

Stora och små förvaringsburkar hjälper dig att hålla hemmet organiserat och i ordning. Förvaringsburkar till torrvaror är perfekt om du vill städa upp i skafferiet, men de kan också användas i alla rum och till allt du kan tänka dig. Här på Nordic Nest hittar du både små och stora förvaringsburkar som är perfekta för både köket och resten av ditt hem.

Vilken förvaringsburk passar bäst till torrvaror?

Om du vill organisera om och köpa förvaringsburkar till ditt skafferi kan det vara bra att tänka på vissa saker. Det kan vara bra att veta vad du vill förvara i vilken burk så att allt får plats, till exempelvis spagetti behövs en avlång burk och inte en bred. Det kan också vara skönt med en förvaringsburk som klarar diskmaskin så du slipper diska de för hand. Förvaringsburkar i glas klarar alla typer av torrvaror, lika så förvaringsburkar i plast.

Matcha dina förvaringsburkar med övrig inredning

Om man vill ha en röd tråd genom sitt hem kan man köpa förvaringsburkar från sitt favoritmärke som man har mycket ifrån. Många varumärken har set med burkar i olika storlekar vilket gör att man får en enhetlig känsla i sitt hem.

Våra populäraste varumärken som säljer förvaringsburkar

  1. Ernst– fina förvaringsburkar i både stengods och glas
  2. Brabantia– förvaringsburkar i flera storlekar, flera passande set
  3. HAY– färgglada plåtburkar med lock, perfekta som exempelvis kaffeburk

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB