ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Knivblock

Knivblock

Håll dina knivar lättillgängliga med ett praktiskt och snyggt knivblock i ditt kök. Här kan du utforska vårt stora utbud knivställ från populära varumärken, för att säkerställa det bästa möjliga skyddet för dina knivar.
40 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Praktiska och fina knivblock

Vi alla känner till vikten av ett organiserat kök. Ett knivställ är ett utmärkt sett att förvara dina knivar, så att du lättare kan hålla koll på dina köksredskap. Utöver detta är knivblock utformade för att förvara knivarna så att de kan behålla sin skärpa och förbli i bästa möjliga skick, eftersom de inte har möjlighet att skrapa emot varandra.

Vilka knivställ är mest populära?

Här kan du utforska vårt sortiment bestående av knivställ från populära varumärken såsom Dorre, Eva Solo och Brabantia.

Topp tre mest populära varumärken inom knivblock

  1. Fiskars knivblock
  2. Global knivblock
  3. Continenta knivblock

Vilket knivställ är bäst för dig?

Köksknivar kommer i en mängd olika former, stilar och material. Därför är det viktigt att tänka på vilket knivställ som passar bäst för just dig. Innan du bestämmer dig så bör du ha i åtanke hur många knivar som ska förvaras, samt storleken av knivarna. Genom att ta hänsyn till dessa frågor så kan du lättare avgöra om ditt knivblock ska ha individuella öppningar, eller ett universalblock som passar alla sorters knivar.

En del knivställ är utrustade med magneter. Ett sådant knivställ i magnet fungerar likt en knivlist. Ett knivställ i magnet visar upp din knivsamling mer, och gör det även lättare att välja den knivstorlek du behöver.

Vilket material ska mitt knivblock vara i?

Precis som med mycket annat så är materialet till stor del en smaksak, och varierar därför från person till person. Ett knivblock i trä har en klassisk och rustik känsla och estetik. Ett hårt träslag som ek fungerar bra då det sliter mindre på knivarna, och håller även längre. Bambu börjar bli mer och mer populärt och är ett miljövänligt val.

Rostfritt stål är ett material som håller länge och är slitstarkt. Det är lätt att rengöra och ger köket ett professionellt utseende. Det är inte helt ovanligt att ett knivställ i rostfritt stål matchar med många andra köksredskap i ditt kök.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB