ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Skalknivar

Skalknivar

Skalknivar är små och funktionella knivar som gör det lättare att både skala och rengöra frukt och grönsaker. Här hittar du olika typer av högkvalitativa skalknivar som gör matlagningen både enklare och roligare.
49 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Praktiska skalknivar för köket

Men rätt kniv blir det inte bara lättare att laga mat, utan också roligare. Oavsett om du är en professionell kock och skulle föredra en japansk skalkniv, eller om du lagar mat för att du tycker det är kul och vill ha en simpel kniv finns här något för alla. Här på Nordic Nest har vi ett stort urval av de bästa skalknivarna från kända och populära märken så att du enkelt kan hitta den bästa skalkniven för just dig.

Vad är en Skalkniv?

Skalkniven är de mest användbara kniven i köket. En skalkniv är en lite kniv som främst används att skala med. Bladet på en skalkniv är vanligtvis 8–12 centimeter och har ett rakt och spetsigt blad. Med denna längd är skalkniven kökets minsta kniv.

Vad använder man en Skalkniv till?

En skalkniv är som det låter, en kniv man skalar med. Utöver detta är skalkniven en universalkniv som är väldigt lätt att skära, skiva och skärva med. Beroende på vilken storlek du har på kniven så kan den användas till olika saker. Öppna ostron, filéa småfisk rensa räkor och skära bort fett från kött är bara några av saker en skalkniv kan användas till utöver skalning.

Våra mest populära skalknivar

  1. Globalhar skalknivar i flera olika storlekar
  2. Skalkniv från Fiskars, perfekt för den som vill ha knivar från samma serie.
  3. Skalkniv från Victorinox, kombinerade grönsaks-/skalkniv

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB