ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Mortlar

Mortlar

En mortel är ett bra redskap för att mala kryddor och andra ingredienser. Här kan du hitta mortlar i olika storlekar, material och stilar från populära varumärken.
22 träffar sorterat på

Mortel – ett praktiskt redskap i köket

En mortel och mortelstöt är ett flexibelt köksredskap som kan användas till olika kökssysslor.

Med hjälp av tyngden på mortelstöten kan du enkelt mala kryddor och örter för att frigöra deras aromer. Detta är ett enkelt sätt för att tillföra det lilla extra till din hemmalagade mat.

Trots dess vikt så är en mortel lätthanterad. Den är även stilren och utgör en dekorativ detalj på köksbänken när du inte använder den.

Bland våra köksredskap kan du utforska mortlar i olika stilar, material och designer från kända varumärken.

Vilken mortel är bäst?

I vårt stora sortiment av köksredskap kan du hitta ett stort utbud av mortlar av hög kvalitet. Oavsett om du är ute efter en mortel i granit, en mortel i gjutjärn, eller en i trä så kan du hitta något som passar dig hos oss. Söker du en liten eller stor mortel så har vi detta. Här kan du utforska mortlar från kända varumärken som Dorre, Ernst, och Satake.

Topp 3 mest populära mortlar

  1. Ernst
  2. Dorre
  3. Bloomingville

Vad mortlar man?

En mortel har olika användningsområden. Förutom att mortla kryddor och örter, kan du också exempelvis mortla chiafrön, nötter och andra ingredienser, som till exempel:

  • Hårdostar
  • Vitlök
  • Sesamfrön
  • Chiafrön
  • Kardemumma
  • Mandlar
  • Oliver

Varför mortlar man?

Det är mycket smak som går förlorat när du använder kryddor och örter som malts i förväg. Att mortla kryddor och örter i mortel är därför ett utmärkt sätt att göra din mat mer smakfull och aromatisk.

Dessutom kan mortlar ge mer kontroll när man lagar mat. Om du använder en mortel för att krossa pepparkorn kan du enkelt välja hur välmalen du vill ha pepparkornen.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB