ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Förkläden

Förkläden

Med ett stiligt förkläde kan du njuta av att både laga mat och baka samtidigt som du skyddar dina kläder från fläckar och spill. Här hittar du vårt utbud av förkläden i olika stilar och material från kända varumärken.
97 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

När ska jag använda förkläde?

Ett förkläde är ett mycket populärt verktyg i köket då det fyller flera funktioner. Förklädet ska framför allt skydda dina kläder från fläckar och spill från matlagning och bakning. Men är även hygieniskt då de skyddar maten från bakterier som finns på dina kläder. Hos oss på Nordic Nest hittar du:

  •      Förkläde – skinn
  •      Förkläde – läder
  •      Förkläde – barn
  •      Midjeförkläde

Barnförkläden hittar du bland annat från OYOY, ferm LIVING och Fine Little Day.

Vad ska förklädet ha för material?

Förkläden kommer i olika material som är anpassade för olika områden.

Ett skinnförkläde är perfekt när du ska grilla utomhus och kan användas som grillförkläde eller trädgårdsförkläde. Har du ett läderförkläde är det dessutom perfekt när du ska fritera mat då det är lätt att torka av eventuella stänk. Väljer du ett praktiskt förkläde i ett lätt material som bomull, polyester eller lin kan det användas för att torka händerna på och sen tvättas. Du kan även matcha dina förkläden med dina Grytlappar & Grytvantar och kökshanddukar.


Vad finns det för olika förkläden?

Hos oss på Nordic Nest hittar du ett stort utbud av praktiska och fina förkläden. Är du ute efter ett förkläde med tryck eller ett fint och färgglatt mönster är exempelvis Ferm Living och Klippan Yllefabrik ett bra val. Vill du ha ett mer diskret förkläde har Ernst enfärgade förkläden.Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB