ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Bänkar

En bänk är en fin och praktisk möbel som passar bra i flera rum i hemmet. Med sin smala form är dem enkla att placera, och kan enkelt lyftas fram om du behöver många sittplatser. Här hittar du bänkar från populära varumärken.
90 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Praktiska och dekorativa bänkar till hela hemmet.

En sittbänk är en praktisk och fin möbel som passar på flera ställen i hemmet. Dessa används ofta som hallbänk, men du kan exempelvis även använda din bänk utomhus som trädgårdsbänk i vissa fall. Hos Nordic Nest hittar du ett stort urval sittbänkar och förvaringsbänkar från kända varumärken.

Vilka bänkar är mest populära?

Bänkarna i vårt sortiment finns i olika stilar, vilket underlättar när du ska hitta rätt sorts bänk till ditt hem. Vi har bänkar från varumärken såsom NORR11, Nomess Copenhagen och MUUBS.

Topp tre mest populära varumärken inom bänkar

  1. House Doctor
  2. Maze
  3. Bloomingville

Vilket material ska bänken vara gjord i?

Vilket material din bänk ska vara gjord i beror så klart på vilken stil du har, men även var den ska användas. Om du är ute efter en mysigare eller mer rustik känsla så kan en träbänk vara ett bra val. För en modernare och stilrenare inredning så kanske du inte är ute efter en bänk i trä, utan i stället kanske söker en bänk i ett material som stål. En sådan bänk lämpar sig även ofta bra som utebänk men det är så klart viktigt att läsa instruktioner från leverantören.

Hur hög ska en sittbänk vara?

Höjden på en sittbänk kan variera, och du bör välja utifrån dina behov och utrymme. Standardhöjden på en sittbänk är dock ungefär 45 cm.

Är det inte en sittbänk du är ute efter?

Bänkar kan ha fler funktioner än att bara fungera som sittbänk. Om du är ute efter en sittbänk med förvaring så kan du hitta en sådan förvaringsbänk hos oss. Om du däremot är ute efter en tv-bänk så kan du utforska vårt sortiment med med Tv-bänkar och mediabänkar.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB