Kai Shun Classic kockkniv från KAI är en 20 cm kockkniv som förenar japansk hantverkstradition med modern funktion. Testvinnare i Aftonbladets "Årets bästa kockkniv 2019" och konstruerad med en kärna i VG-10 och 32 lager damaskstål som ger både styrka och ett vackert mönster. Det konvexa bladet och den manuella slipningen ger överlägsen skärpa, medan det ergonomiska handtaget i laminerat Pakkaträ – i klassisk kastanjform – ligger naturligt i handen. En personlig och hållbar följeslagare för allt från grönsaksberedning till köttslicing.
SkötselrådSkärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.