ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau är det tyska varumärket som sedan 1521 har arbetat med glastillverkning. Än idag är det ett av världens framstående och välrenommerade namn inom sin nisch. Hos oss hittar du det bästa utbudet av Spiegelaus glas för alla tänkbara tillfällen.
89 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Spiegelau - med en gedigen erfarenhet inom glastillverkning

I Spiegelaus sortiment finns stilrena och klassiska glas för precis alla hem och tillfällen. Spiegelau har en imponerande lång erfarenhet inom glastillverkning och att de fortfarande är en världsledande aktör inom sin nisch är knappast en slump. Deras glas håller en mycket god kvalité och utbudet är imponerande stort.

Ett stort utbud av olika glas från Spiegelau

I Spiegelaus sortiment finns ett mycket stort utbud av olika typer av glas. Du finner bland annat dricksglas, whiskeyglas och vinkaraffer för att bara nämna några få.

Vikten av rätt sorts glas till drycken

Spiegelaus glas är utformade för att på bästa sätt lyfta fram dryckens smak och aromer så att du kan njuta ännu mer av din dryck. Med rätt sort glas blir drycken ännu godare, därför är det viktigt att välja rätt sorts glas till ditt vin eller drink.

Rätt glas till rödvinet från Spiegelau

Ett gott exempel på ett väldesignat och genomtänkt glas som lyfter rödvinets smaker ytterligare är rödvinsglas från serien Authentis vid namn Bordeauxglas. Precis som namnet antyder är glaset designat för att lyfta dina smakupplevelser av röda viner producerat i Bordeaux-regionen.

Därför är rödvinsglas i lite större storlek så att vinet kan luftas och även ger dig gott om utrymme att snurra vinet.

Spiegelaus vitvinsglas

Vitvinsglasen från Spiegelau är utformade i mindre storlek än rödvinsglasen. Det beror på att vita viner serveras svalare än röda och för att kunna behålla vinet svalt länge är glasen utformade i mindre storlek.

För dig som söker efter vinglas med en annorlunda struktur finns vitvinsglas med en vågig struktur, från serien LifeStyle.

Olika ölglas från Spiegelau

I Spiegelaus sortiment finns alla typer av olika glas för ölälskare. Varje ölglas är specifikt utformat för att framhäva en specifik ölsorts-smak. Det finns därför IPA-glas som är designade för att fånga upp ölets doft och bevara ett fluffigt skum. För att få fram det optimala glaset är de speciellt framtagna med två av USAs ledande IPA-bryggerier

I sortimentet finns också mer långsmala glas för din veteöl och Stout-glas. De sistnämnda glasen har likt konjak-glasen en mer tydlig kupa för att du ska kunna snurra din Stout och få fram smakerna ännu mer.

För lageröl är det viktigaste att skummet får plats och därför är lager-glasen utformade i en bredare design.

Spiegelau erbjuder även ett ölprovarset med 4 olika glas, vilket är en perfekt present till vännen som älskar öl, eller en bra gåva att unna dig själv för att kunna njuta ännu mer av din öl.

Spiegelaus drinkglas

Drinkglasen från Spiegelau kommer i flera olika modeller så att du kan välja vilket som passar dina behov och din personliga stil bäst. I serien Perfect Serve finns mer klassiska Martiniglas, som gör dina drinkar om möjligt ännu godare och adderar en känsla av elegans.

Det finns även glas för Gin & Tonic som med sin breda kupa verkligen sätter drinkens smaker och aromer i fokus. Glasen fungerar även utmärkt att servera andra drinkar i såsom Aperol Spritz och Mojito.

Mångsidiga cocktailglas från Spiegelau

Många av glasen från Spiegelaus serier såsom ur cocktailglasen och champagneglasen med kupa kan du använda till att servera förrätter eller desserter ur. Vilket gör dina glas mångsidiga och praktiska för många olika tillfällen i vardagen.

Tål glasen från Spiegelau att diskas i diskmaskin?

Ja, glasen från Spiegelau tål att diskas i diskmaskin.

Så tar du hand om dina Spiegelau glas på bästa sätt

  • Rengör dina Spiegelau glas med en gång efter användning.
  • Diska dina Spiegelau glas i diskmaskin på ett kortare och mer skonsamt program så slits glasen inte lika mycket på.
  • Förvara dina glas från Spiegelau luftigt så att de inte nöts och skaver mot varandra.
  • Ge dina glas extra lyster genom att diska dem i en blandning av varmt vatten, lite diskmedel och en skvätt ammoniak.

Vilka glasserier är mest populära från Spiegelau?

  1. Authentis
  2. Salute
  3. Perfect Serve

Var tillverkas Spiegelaus glas?

Samtliga glas tillverkas i Tyskland.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB