ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Belysning/Lampor/Lampfötter
Lampfötter

Lampfötter

Att välja rätt sorts lampfot kan ibland vara knepigt. För att göra det lite enklare har vi här samlat en rad olika lampfötter för att du enkelt ska hitta en favorit som passar just dig och ditt hem!
115 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Förnya ditt hem med en ny lampfot!

En lampfot med rätt design för dig kan hjälpa att skapa rätt stämning i rummet, och kan kombineras med många olika lampskärmar så att du kan skapa en unik lampa som speglar dig och din stil. Du kan enkelt byta lampfot och lampskärm när du vill ha en förändring.

Här på Nordic Nest har vi samlat lampfötter i olika stilar, former och design från kända varumärken som passar just dig och dina behov.

Mixa och matcha lampfot och lampskärm

Om du söker ett enkelt sätt att skapa lite förändring i rummet kan det vara en bra start att börja med nya lampfötter. Genom att välja en ny storlek, färg eller material kan du direkt skapa en ny stämning i rummet. Välj en lampfot i mässing, eller varför inte en lampfot trä eller glas? Alternativt kan du välja en lampfot i silver, guld, vit eller i någon annan färg som passar dig.

När du sedan valt din lampfot är det bara att matcha med en snygg lampskärm eller en dekorativ glödlampa för att få en komplett lampa som passar in i ditt hem. Kombinera din lampfot med någon av de fina Lampskärmar som finns hos oss.

Vilken lampfot är mest populär?

Lampfötter finns i en mängd olika färger, material och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta en som känns rätt för dig. Många lampfötter finns i olika färger och design, så om du hittar en form som du trivs med kan du enkelt växla mellan olika färger om du önskar en förändring.

Tips på några av våra mest populära lampfötter

Bland våra mest populära lampfötter finner du kända varumärken som exempelvis:

Hur hittar jag rätt lampfot för mitt hem?

När du ska välja en ny lampfot är det några saker du bör tänka på:

  • Vart ska lampfoten stå?
  • Hur stor diameter ska lampfoten ha?
  • Hur hög får lampan maximalt vara?

Detta är viktigt att tänka på både när det häller lampfot och lampskärm. En lägre lampfot gör det möjligt att ha en högre lampskärm. Några andra frågor som är bra att ställa är:

  • Vilken ljuskälla passar till lampfoten?
  • Måste lampan vara dimbar?
  • Vilken stil är rummet som lampfoten ska vara i?
  • Ska lampan matcha stilen eller ska den skapa kontrast?
  • Vilka färger har interiören och inredningen i rummet?
  • Vilka färger och texturer passar bäst?

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB