ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Grytunderlägg

Letar du efter ett snyggt och funktionellt grytunderlägg finns här många olika varianter från välkända varumärken. Grytunderlägg förhöjer dukningen både till vardags och fest samtidigt som det skyddar känsliga ytor mot både värme och fukt!
127 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Grytunderlägg – lika praktiskt som dekorativt

Grytunderlägg är praktiska att ställa ifrån sig stekpannan, grytan eller kastrullen på för att skydda underlaget mot värmen. Med en fin design blir grytunderlägg också dekorativa element på bordet som hjälper till att skapa rätt stämning.

Hos oss på Nordic Nest finner du ett stort urval av grytunderlägg från kända varumärken.

Vilka grytunderlägg är mest populära?

Grytunderlägg har en praktisk funktion som gör serveringen mycket enklare. Det är också en, näst intill, essentiell och nödvändig köksutrustning att ha grytunderlägg i hemmet. Det finns en mängd olika design, former och material som gör det enkelt att hitta grytunderlägg som passar för olika dukning och stilar.

Här finner du ett stort urval av grytunderlägg från kända varumärken som till exempel House Doctor, Men at Work och Classic Collection.

Mest populära varumärken för grytunderlägg hos oss är:

Vilket material av grytunderlägg ska jag välja?

Gemensamt för våra grytunderlägg är att de klarar av varma föremål och en viss mån av fukt. Här i vårt sortiment hittar du flera olika varianter. Exempelvis grytunderlägg i trä, silikon och stål. Om du är ute efter korkunderlägg finns här också flera alternativ att välja mellan. Här finns också grytunderlägg i ull, metall, mässing och MDF (Medium Density Fibreboard) m.fl.

Trots att det finns många olika färger, material och varianter av grytunderlägg kan du här hitta något som passar just dig och inredningen i ditt hem.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB