Vinterdröm - En vit juldukning

Lika vit som den fallande snön utanför fönstret, bjuder vi på en sann vinterdröm. Rena linjer, krispigt vitt och ack så stämningsfull. Vi visar dig hur du skapar en vacker och avskalad juldukning, inspirerad av den svala skandinaviska stilen.

JULDUKA

26 november 2018
En modern vit juldukning med tallrikar från Julemorgen-serien från Wik Walsøe.
En vit juldukning med vinglas från Eva Solo skapar ett modern uttryck.

EN SVAL & MODERN VINTERDRÖM

Denna vinterdröm till juldukning är klädd i svala toner som andas elegant, skandinavisk jul. Bordet står uppdukat med den stämningsfulla servisen Julemorgen från Wik & Walsøe som kombinerats med moderna bestick från Bloomingville och stilrena vin- och vattenglas från Eva solo. Det är just denna kombination av det traditionella med det moderna, som gör denna juldukning till en utsökt nutida skapelse. Ett knippe eukalyptus knutet runt den enkla linneservetten utgör kronan på kuvertet samtidigt som det bidrar med härlig julgrönska!

Modern, vit juldukning med julporslin från Wik & Walsøe och linneservett.
En vit, modern juldukning med Snöblomma adventsstjärna i fönstret och Form chair-stolar runt bordet.

AVSKALAT & ENKELT ATT ÅTERSKAPA

Denna vinterdröm är sinnebilden av den avskalade juldukningen med få dekorationer. På bordet strålar en julstjärna i Äng vasen från Klong. Granen är enkelt klädd och på stolarna vilar plädar för gästerna att värma sig med när kvällen anländer och snön glittrar i Decemberkylan. Detta är en juldukning som är enkel att återskapa och vacker i all sin enkelhet.

En vit och enkel juldukning står uppdukad med Eva Solo glas och en julstjärna i Äng vasen från Klong.
Kay Bojesen apa liten i teak med tomteluva hänger i julgranen.
En vit, enkel juldukning med julporslin och ljuslyktor från Wik & Walsøe samt Gloria ljusstake från Klong.

EN VIT JULDUKNING MED MYCKET JULSTÄMNING

När mörkret börjar falla tänds de levande ljusen och gästerna anländer till den stundande julmiddagen där Julemorgen ljuslyktor och ett kalenderljus sprider stämning på bordet. Om du vill åt den avskalade julkänslan, är naturnära toner perfekt. Denna vita juldukning återspeglar verkligen vinterlandskapet utanför fönstret med sin neutrala linneduk och diskreta julporslin.

Det är dukat med lulporslin Julemorgen från Wik & Walsøe på denna vita, enkla juldukning.
Julemorgen ljuslyktor från Wik & Walsøe sprider stämning på en vit juldukning.
Circle ljusstake från Ferm Living lyser upp juldukningen.

Varför inte dekorera din ljusstake i julens gröna toner? Här har även Circle ljusstaken från Ferm Living pyntats med väldoftande eukalyptus vilket skapar en helhet i juldukningen samtidigt som ljusstaken sprider ett vackert sken över sällskapet. Så tänd ett ljus, hälsa dina gäster välkomna och njut av en vit jul. Njut av en vinterdröm.

Varukorg
Stäng