ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Inspiration/Trender & Livsstil /Elegant juldukning i 4 olika stilar
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share.

Elegant juldukning i 4 olika stilar

Snart är julen återigen här! Vi visar dig hur du kan skapa en elegant juldukning i fyra olika men lika älskvärda stilar. Inspireras av allt från lekfulla former, färgglada nyanser till det ljusa stilrena som möter den murriga färgpaletten för att skapa ett hem att älska i jul.
Uppdaterad: 24 november 2022
Dela artikel

ELEGANT JULDUKNING I FYRA OLIKA STILAR:

Dekorera ditt julbord utifrån någon av dessa stilar med naturen som inspiration, i djupa gröna toner, i stilrena ljusa accenter eller i en mer lekfull och färgstark anda. Vilken stil gillar du mest?

  • Juldukning i naturens elegans
  • Juldukning med temat att hitta balans
  • Juldukning i djupa toner
  • Den lekfulla & färgstarka juldukningen
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share med blå pasteller, naturens naturliga material och detaljer i den murriga färgskalan.

Här är alla fyra trender presenterade i ett och samma julbord.

1. EN JULDUKNING I NATURENS ELEGANS

En juldukning i naturens elegans handlar om att komma nära naturen där djupa gröna toner och naturliga material, vilket är den röda tråden i denna juldukning. Dekorera bordet med kvistar av vintergröna tillsammans med en rustika ljusstakar som är perfekta inredningsdetaljerna på julbordet för denna trend.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Cultivate-trenden med Lake tallrik från House Doctor, Ernst smörkniv och linneservett från Ferm Living.

Dämpade gröna tallrikar såsom Lake tallrik från House Doctor matchar fint tillsammans med rustika tillbehör såsom smörkniven från ERNST och stilrena linneservetter från ferm LIVING i murriga färger.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Cultivate-trenden med transparent Pipe glasvas från DBKD tillsammans med granris från skogen.
DBKDPipe glasvas
116 kr129 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Cultivate-trenden med Anon korgskål från Broste Copenhagen med en pepparkaka i.
FormgatanCork skål S 20 cm
495 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Cultivate-trenden med Rick linneduk i rutigt mönster från Olsson & Jensen.

En lyxig linneduk såsom Rick linneduk från Olsson & Jensen är den perfekt grunden för en elegant juldukning tillsammans med naturliga material från naturen.

JORDNÄRA DETALJER

2. EN JULDUKNING MED TEMAT ATT HITTA BALANS

Denna juldukning fokuserar på att skapa den perfekta balansen i hemmet där temat är stilrena ljusa accenter i kombination med en enkelhet. Duka med höga fina ljusstakar för att skapa en fin balans mellan högt och lågt på julbordet. Färgat glas är även oerhört populärt i år där vi älskar en mer subtil och genomskinlig design.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Nurture-trenden med vita Freckle tallrikar och skålar från Scandi Living, Fuum färgat vinglas från Blomus och bestick från SABRE Paris.

Freckle porslinserie från Scandi Living i kombination med vita linneservetter och Bistrot bestick från SABRE Paris skapar perfekta juldukningen med dess vita toner och naturliga material.

En elegant juldukning i 4 olika stilar. Här är en dukning inom Nurture-trenden med Fuum färgat vinglas från Blomus i bruna toner.
BlomusFuum rödvinsglas 40 cl 4-pack
636 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Nurture-trenden med Bloomingville kakfat i trä med mossa i från skogen som dekoration.
BloomingvilleBloomingville kakfat mangoträ 41,5 cm
1 049 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Nurture-trenden med ljusstakar i trä från Ernst som fin dekoration.
ERNSTErnst ljusstake i trä 20 cm
179 kr

STILRENA DETALJER

3. EN JULDUKNING I DJUPA TONER

Denna eleganta juldukning lutar mer åt det mysiga och lyxiga samt speglas av mörka djupa toner mot en ljusare bas. Likaså mörka färgade glas och lekfulla former tillsammans med naturens komponenter såsom grankvistar eller järnek är temat.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Boost-trenden med bruna linneservetter från Ferm Living i färgerna choklad och kanel med en julkula i papper från Broste Copenhagen samt glas från Blomus och Kosta Boda.

Här ser du ferm LIVINGs fina linneservetter i färgerna choklad och kanel som blir en vacker kontrast och komplement till den ljusrosa linneduken från Scandi Living.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Boost-trenden med Lungo färgat dricksglas från Blomus i en lyxig brun nyans.
BlomusLungo dricksglas 25 cl 2-pack
429 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Boost-trenden med Urban Nature Culture round vas i en guldbrun färg tillsammans med julkula från Broste Copenhagen på Alvar Aalto fat från Iittala i roseguld.
URBAN NATURE CULTURERound vas 20 cm
272 kr319 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Boost-trenden med Muuto Platform bricka tillsammans med Lucia adventsljus från Broste Copenhagen i en mörkröd färg.

Dekorera julbordet med Muutos runda bricka tillsammans med ett adventsljus från Broste Copenhagen i mörkröda toner som blir ett vackert statement piece på bordet.

DETALJER I DJUPA TONER

4. DEN LEKFULLA & FÄRGSTARKA JULDUKNINGEN

Denna eleganta juldukning är den mest lekfulla med dess ljusa pasteller i kombination med det röda färgstarka. Dekorera bordet med lekfulla snurrade ljus i färgglada toner tillsammans med andra härliga dekorationer såsom julkulor och polkagrisar.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Share-trenden med Pilar tallrik och Pilar skål från Blomus i beige med en röd polkagris i som dekoration tillsammans med Coupe glas från Kosta Boda.

Pilar skål och tallrik i färgen Moonbeam från Blomus matchar fint med det färgstarka röda och de blå pastellerna på julbordet.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Share-trenden med beigea brickor från Cooee Design med Iittala glasäpplen i rött som dekoration.

Använd dessa brickor i färgen Sand från Cooee Design för att skapa ett snyggt och stilrent stilleben på julbordet.

En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Share-trenden med snurrade Twist ljus från HAY i färgen Caramel.
HAYCandle Twist ljus 6-pack
299 kr
En elegant juldukning i 4 olika stilar enligt Nest Trends; Cultivate, Nurture, Boost och Share. Här är en dukning inom Share-trenden med Iittala glasäpplen i rött på beige bricka från Cooee Design.
IittalaIittala glasäpple 3-pack
489 kr

FÄRGSTARKA & LEKFULLA DETALJER

Vilken elegant juldukning är din favorit?

Vi hoppas att du blivit inspirerad för att skapa ett hem att älska i jul. Vi önskar dig en riktigt god jul!

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Liv Larsson, Lukas Kunwaryanto, Lina Öhlund

Rebecca Sparling
Skribent

DETALJER TILL EN ELEGANT JULDUKNING

Visa mer

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB