365 DAGAR ÖPPET KÖP

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Färgglad inredning är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du färgglada vaser i vårens nyanser från Broste Copenhagen.

Vårens inredningstrender 2022

I år är våren en vändpunkt som firas med färgglada accenter och blomster i våra hem. Det bjuds på en härlig blandning av pasteller och lekfulla former i kombination med fluffiga textilier att förnya hemmet med - här är vårens inredningstrender 2022!
Fredag 11 januari 2022
Dela artikel

8 FAVORITER BLAND VÅRENS INREDNINGSTRENDER 2022

2022 är en vändpunkt där det är mer accepterat för gemenskap och att samlas med vänner och familj på ett helt nytt sätt igen. Detta speglas i vårens inredningstrender där färger tydligt dominerar i många hem genom allt från blommor till ljus och textilier. Våren handlar om att låta den positiva energin flöda i ditt hem genom att inreda enligt feng shui och med naturens grönska. Ta reda på mer genom dessa åtta inredningstrender inför våren 2022:

  1. Pasteller & färgglad inredning
  2. Fluffiga textilier & olika strukturer
  3. Böljande & runda former
  4. Inred med naturens grönska
  5. Känslan av handgjort
  6. Lampor som statement piece
  7. Doftljus & doftpinnar
  8. Feng shui

1. PASTELLER & FÄRGGLAD INREDNING

Poppiga pasteller som går i lila, rosa och gula toner är som bekant vårens största trend 2022! Färgglada pasteller och färgglad inredning till våren tas gärna upp i både vaser, blommor och textilier för en lekfull känsla – för hur glad blir man inte av lite färg i hemmet? Något som utmärker sig specifikt i år är bubbliga vaser som möter raka detaljer och runda former. Inspireras av fler färgtrender för 2022 här och hur du inreder med dem!

Poppiga pasteller är en av vårens inredningstrender 2022 som kan plockas in i kuddar såsom dessa från Himla.

En av vårens inredningstrender 2022 är poppiga pasteller som kan plockas in genom textilier såsom kuddar som dessa från Himla.

Lila och bubbliga vaser är några av vårens inredningstrender 2022 som kan plockas in i vaser såsom Balloon vas från Louise Roe Copenhagen.
Louise Roe CopenhagenBalloon 04 vas keramik
2 099 kr2 799 kr
Färgglad inredning i detaljer och möbler är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du Calore ljuslyktor i våriga nyanser från By On.
ByonCalore ljuslykta-vas M Ø15 cm
399 kr549 kr
Färgglad inredning är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du färggranna vaser i våriga nyanser från Broste Copenhagen.

Plocka in vårens färger genom blommor och vaser såsom dessa från Broste Copenhagen.

2. FLUFFIGA TEXTILIER & OLIKA STRUKTURER

Säsongens stora textiltrend 2022 är fluffiga textilier såsom teddymaterialet som dominerade under 2021. En annan trend som håller i sig i vår är olika strukturer på textilier i både quiltat material i kombination med ränder och böljande former. Dessa trendiga textilier är ett perfekt sätt att förnya ditt hem med i vår och göra det mer modernt och stilrent!

Teddymaterialet är en av vårens inredningstrender 2022 som ofta skymtas i kuddar såsom denna Clean bouclé kudde från Ferm Living.

Följ teddytrenden genom att inreda med Clean kudde bouclé från Ferm Living i dessa härliga ljusa kulörer.

Quiltat mönster är några av vårens inredningstrender 2022 som kan plockas in i olika typer av textilier såsom Patch överkast från Broste Copenhagen.
Broste CopenhagenPatch överkast 240x260 cm
3 689 kr
Olika strukturer på material är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i Crease kudde från Ferm Living.
Ferm LIVINGCrease kudde 50x50 cm
1 339 kr

3. BÖLJANDE & RUNDA FORMER

Skapa en elegant och livlig look i hemmet med hjälp av böljande och runda former som är en av vårens inredningstrender 2022. De organiska och vågiga formerna för tankarna till havets harmoniska sinnesstämning och kan plockas upp i både posters, vaser och möbler.

Böljande och runda former är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i Sand Lines poster från Paper Collective.

Böljande former är en av vårens inrendningstrender 2022 – hoppa på trendtåget och inred med Sand Lines poster från Paper Collective.

Böljande och runda former är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i beigea Verso vas från Ferm Living.
Ferm LIVINGVerso vas 27 cm
1 119 kr
Böljande former är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i transparenta Holo vas från Ferm Living.
Ferm LIVINGHolo vas Ø15 cm
1 119 kr
Böljande och runda former är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i dessa vaser från Ferm Living i bruna och beigea toner.
Ferm LIVINGVerso golvvas 49 cm
2 985 kr

4. INRED MED NATURENS GRÖNSKA

Låt naturen bli en del av din inredning och få inomhus att kännas som utomhus – det är en inredningstrend som präglar 2022! Genom att inreda med naturens eleganta färgpalett med gröna toner samt vårens grönska och blomster skapas ett lugn i hemmet genom naturens harmoniska kraft. Se till att öppna upp fönstret och få in frisk luft i hemmet, det kommer genast skapa en ny och fräsch känsla i ditt hem.

Att inreda med naturens grönska är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i dessa vaser från Urban Nature Culture i orangea toner.

Känn närheten med naturen genom att inreda med färska blommor i en vas från Urban Nature Culture för att skapa en harmonisk och vårig känsla i ditt hem!

Att inreda med naturens grönska är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i denna fina mossgröna Alvar Aalto vas från Iittala.
IittalaAlvar Aalto vas mossgrön
1 835 kr2 659 kr
Att inreda med naturens grönska är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du en naturnära dukning med NJRD Lines tallrikar i fokus.

Duka med naturens vackra ting i vår för en naturnära känsla.

Att inreda med naturens grönska är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du Trumpet vas från Cooee Design i en fin grön färg.
Cooee DesignTrumpet vas 30 cm
504 kr720 kr

5. KÄNSLAN AV HANDGJORT

Att inreda med hållbara föremål med känslan av handgjort är en av vårens inredningstrender 2022 där naturliga material såsom rotting, jute och keramik bidrar till en rustik vintage-känsla i ditt hem. Likaså material i olika träslag och att skapa något eget genom målning, drejning eller snickeri dominerar i vår och bidrar till en naturnära känsla i hemmet.

Att inreda med hållbara föremål med känslan av handgjort är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du vackra vaser från Broste Copenhagen.

Inred med föremål med känslan av handgjort – det speglar vårens inredningstrender 2022.

Att inreda med hållbara föremål med känslan av handgjort är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du vackra Ceramic flätad vas i färgen cashmere från Ferm Living.
Ferm LIVINGCeramic flätad skål
895 kr
Att inreda med hållbara föremål med känslan av handgjort är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du praktiska Emil förvaringskorgar från Dixie.
DixieEmil förvaringskorg 3-pack small
196 kr245 kr

6. LAMPOR SOM STATEMENT PIECE

Statement-inredning är en designtrend i vår som handlar om att inreda med unika inredningsdetaljer som fångar uppmärksamhet. Detta kan vi bland annat se i lampor där det avskalade och enkla möter maffiga detaljer. Vårens inredningstrender 2022 handlar helt enkelt om att inreda med mer genomtänkta och färre föremål för ett mer avskalat och personligt hem!

Statement inredning är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i Torso bordslampa från Menu i svart och vitt.

Torso bordslampa från Menu blir ett fint statement piece i ditt hem i vår!

Statement inredning är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i Hebe lampa från Ferm Living.
Ferm LIVINGHebe lampfot medium
2 535 kr
Statement inredning är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i handgjorda Anna bordslampa från Globen Lighting.
Globen LightingAnna bordslampa Ø35 cm
1 132 kr1 745 kr
Statement inredning är en av vårens inredningstrender 2022 som du kan skymta i dessa unika Lantern Globe lampor från New Works i vitt.
New WorksLantern Globe golvlampa large
4 236 kr5 295 kr

7. DOFTLJUS & DOFTPINNAR

Doft är en perfekt ingrediens för att skapa ett inbjudande hem inför våren. Doft kan antingen skapas genom doftljus eller doftpinnar med en lätt fräsch doft för att få hemmet att dofta nystädat eller genom växter och grönska som bidrar till en renare luft. Men ibland räcker med det att vädra i några minuter för att byta inomhusluften – för det är genom doft och frisk luft som hemmet får en ny känsla av harmoni och positiv energi som speglar vårens inredningstrender 2022.

Doftens betydelse och att ta hand om sig själv är en av vårens inredningstrender 2022 - här ser du en tvål från Meraki och handkräm från Skandinavisk.

Ta hand om dig själv i vår – för det är du värd!

Doftljus och doftpinnar är en av vårens inredningstrender 2022 - inred med Serien Ro från Skandinavisk för att skapa en inbjudande hem. Foto: @our_home_living

Gör som Instagram-profilen @our_home_living och inred ditt hem med doftpinnar och doftljus för ett uppiggande och fräscht hem inför våren.

8. FENG SHUI

Att skapa ett harmoniskt hem genom feng shui är nästa inredningstrend i vår! Feng shui handlar om flödet av positiv energi i hemmet och kan uppnås genom att inreda avskalat med få växter, behaglig belysning, mjuka textilier, naturfärger och att försöka koppla bort det digitala. Våren handlar mycket om self-care och att ta hand om sig själv – det är därför viktigt att leva i harmoni med hemmet och skapa ett hem att älska genom genomtänkt och avskalad inredning. Läs mer om hur du skapar ett harmoniskt sovrum genom feng shui här!

Feng shui är en av vårens inredningstrender 2022 - inred med Kizu bordslampa från New Works för att skapa ett harmoniskt hem. Foto: @ellesklingen

Inred med behaglig belysning såsom Kizu bordslampa från New Works för ett harmoniskt hem. Foto: @ellesklingen

Feng shui är en av vårens inredningstrender 2022 - inred med mjuka textilier såsom Calm kudde från Ferm Living för att skapa ett harmoniskt hem.

Skapa harmoni i hemmet genom mjuka textilier med ljusa kulörer ton-i-ton.

Välkomna våren med öppna armar och skapa ett mer inbjudande och harmoniskt hem med inslag av vårens inredningstrender 2022 där fluffiga textilier, färgglada pasteller och närheten med naturen kommer få den positiva energin att flöda i ditt hem!

Är du nyfiken på att utforska fler inredningstrender för 2022? Inspireras här!

Text: Linnéa Axelson Foto: Angeliqa Daldorph, Broste Copenhagen, By On, Dixie, @ellesklingen, Ferm Living, Globen Lighting, Himla, HK Living, Iittala, Menu, New Works, @our_home_living, Paper Collective, Sarah Moberg

VÅRENS TRENDER 2022

Visa mer trender

Nordic Nest använder cookies för att ge dig en bättre och säkrare kundupplevelse, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan. Vi kan också komma att dela information om din användning av sidan med våra partners inom sociala medier, marknadsföring och analys. Du bekräftar att du har tagit del av vår cookiepolicy och samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på "Godkänn & stäng".

Läs mer