5 julklappstips - ge bort ett presentkit

Vi ger dig 5 julklappstips på presentkit som du själv kan sätta ihop! För vad sägs om en julklapp för den som älskar inredning, den som tycker om att laga mat eller för familjens allra minsta? Hitta den perfekta julklappen som både överraskar och gläder nära och kära.

TIPS TILL FESTEN

13 november 2019
Julklappstips till barn med gosedjur, alfabetsklossar från Design Letters och söt kruka till barnrummet.

1. LEK & BUS SOM JULKLAPPSTIPS TILL FAMILJENS MINSTA

Julen är glädjens tid för alla men kanske lite extra för familjens allra minsta? Detta julklappstips till barn kombinerar lek, fantasi och bus i ett, samtidigt som mamma får ett stilrent barnrum:

Presentkit med ERNST vas, kökshandduk och nagelljusstake från STOFF är fint julklappstips till mamma eller flickvän.

2. SNYGG DESIGN TILL DEN SOM ÄLSKAR INREDNING

Ska du köpa julklapp till den som njuter till fullo av att inreda och förnya sitt hem? Detta julklappstips och presentkit blir den ultimata julklappen fylld av stilfull design för ett stämningsfullt och blomstrande hem:

Julklappstips till både flickvän och pojkvän, mamma som pappa är detta presentkit med fina tvålar från Skandinavisk och ansiktsborste.

3. HEMMA-SPA SOM JULKLAPPSTIPS TILL HENNE SOM HONOM

En julklapp som inbjuder till egentid och att rå om sig själv är en fin gåva att ge och detta ihopsatta hemmaspa-kit gör just det. Så ge bort en stunds avkoppling till din pappa, pojkvän, mamma eller varför inte till dig själv? Här är ett julklappstips fyllt av välbefinnande:

Slå sedan in detta härliga presentkit i en vacker kökshandduk så blir det även en fin no-waste julklapp där allting går att använda.

Julklappstips till flickvän och mamma är detta presentkit med pläd, handkräm och rumsspray från Meraki.

4. MYSIGT JULKLAPPSTIPS TILL DEN SOM UPPSKATTAR HYGGE

Till den i ditt liv som älskar att svepa in sig i en värmande pläd i vinterrusket, tända stämningsfulla ljus och njuter av ett väldoftande hem kan du sätta ihop följande myskit med dessa julklappstips:

Denna rogivande julklapp är full av omtanke och om du dessutom vill att det ska vara en hållbar julklapp kan du välja att slå in de mindre delarna i själva pläden. Ett julklappstips till mamma kanske?

Julklappstips till den matlagningsintresserade blir ett presentkit med kastrull, skärbräda och grytvantar.

5. JULKLAPPSTIPS TILL FAMILJENS KOCK

Till matlagningsfantasten kommer här den bästa satsen – ett stilfullt presentkit för fler glada, experimentfyllda och mysiga tillfällen i köket. Detta julklappstips passar verkligen alla – från pappa och mamma till flickvän som pojkvän. Här är ett julklappstips till de som älskar att skapa i köket:

Vill du ha fler julklappstips?

Mer inspiration på fina gåvor hittar du i artikeln 5 julklappstips för den nyinflyttade & i artikeln julklappstips för den matintresserade. 

Varukorg
Stäng