ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Möbler/Bord/Skrivbord

Skrivbord

Letar du efter ett skrivbord eller arbetsbord till hemmakontoret? Oavsett om du är ute efter ett stående skrivbord eller ett vägghängt skrivbord så kan du enkelt hitta vad du söker hos Nordic Nest!
210 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
6
Sida 1 av 6

Skrivbord för moderna hem

Ett skrivbord är en dekorativ och mycket praktisk möbel som är speciellt designad för att kunna arbeta vid. Oavsett om du letar efter ett arbetsbord till hemmakontoret eller ett litet skrivbord till en liten arbetsyta där hemma, så kan du här hitta noggrant utvalda skrivbord av hög kvalitet från kända varumärken.

Vilka skrivbord är mest populära?

Skrivbord kommer i många olika former och färger. Oavsett om du söker ett svart skrivbord eller ett vitt skrivbord så kan du enkelt hitta vad du söker hos oss. Hos oss kan du hitta arbetsbord i olika designer från kända varumärken som Design House Stockholm, Audo Copenhagen och &Tradition.

Topp tre mest populära varumärken inom skrivbord

  1. Swedese
  2. ferm LIVING
  3. Maze

Vilket sorts skrivbord ska man ha?

Arbetsbord kommer i flera olika former och designer. Ett vägghängt skrivbord i trä är en elegant lösning för dig som kanske har mindre plats, eller önskar ett snyggt alternativ till ett vanligt skrivbord. Ett vägghängt skrivbord möjliggör det att även att välja vilken höjd du vill ha det i. Det gör det till ett bra skrivbord till barn.

En annan lösning om du inte har mycket plats där hemma är ett skrivbord med hylla eller ett skrivbord med lådor. Detta gör att du kan ha nödvändigt material nära till hands när du arbetar.

Oavsett om du är ute efter ett vägghängt skrivbord med hylla, skrivbord med lådor eller en kombination av alla tre, så kan du hitta vad du söker på Nordic Nest.

Hur högt ska ett kontorsbord vara?

Det är viktigt att ha en bra sittställning när du arbetar. Därför beror höjden mycket på din längd. Generellt sett brukar ett skrivbord rekommenderas att vara drygt 70 centimeter högt.

Hur djupt behöver ett skrivbord vara?

Skrivbordets djup beror mycket på din personliga preferens, och vilket sorts arbete som ska utföras. Vissa föredrar ett smalt skrivbord, medan andra kan behöva ett djupare skrivbord för att exempel ha plats med en dator. Om skrivbordet ska användas som ett gaming-bord så kan alltså ett djupare datorbord vara fördelaktigt.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB