ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Inredning/Småförvaring/Tidningsförvaring

Tidningsförvaring

Med ett snyggt tidningsställ för vägg eller golv håller du ordning på dina favoritmagasin vid soffan eller sängen. Välj ett material och design som passar din inredningsstil.
54 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Moderna tidningsställ i fin design

Med tidningsförvaring i form av tidningsställ, sidobord, tidningskorg eller broschyrställ kan du samla dina favorittidningar och tidskrifter på ett och samma ställe. Förutom att ett tidningsställ är en praktisk förvaringslösning bidrar det även till inredningen och atmosfären i rummet.

Hos oss på Nordic Nest har vi ett noggrant utvalt sortiment av både eleganta och minimalistiska tidningsställ, tidningskorgar i olika material som både kan placeras på golvet eller hängas på väggen.

Vilka tidningsställ är mest populära?

I vårt sortiment kan du hitta ett stort urval av tidningsställ, tidningskorgar eller sidobord från kända och populära varumärken som till exempel Alessi, LIND DNA och Broste Copenhagen.

Bland våra mest populära varumärken hittar du

Vad bör du tänka på när du ska köpa ett tidningsställ?

Färdiglästa tidskrifter, tidningar kan snabbt skapa kaos och oordning i hemmet. Ett tidningsställ är därför en perfekt lösning så att du kan ha både dina favorittidningar och tidskrifter i närheten samtidigt som rummet blir städat och organiserat.

När du ska köpa ett nytt tidningsställ, tidningskorg eller sidobord är det viktigt att tänka igenom dessa saker:

Tidningsställ för vägg eller golv?

Vill du hänga ditt tidningsställ på vägg, eller vill du hellre ha ditt tidningsställ på golvet? Om du har en liten golvyta är det bekvämt att montera ett tidningsställ på väggen, så att det tar mindre plats.

Tidningsställ på golv är perfekta att ha stående bredvid din favoritstol eller bredvid soffan. Det kan även fungera bra för att förvara både barnböcker och teckningar i ett tidningsställ i barnens rum.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB