FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Öppna DAGENS LUCKA i julkalendern

Inspiration/Trender & Livsstil /6 tips på praktiska lösningar för att inreda litet badrum
Praktiska Normann block bord på hjul från Normann Copenhagen är en perfekt möbel att inreda litet badrum med.

6 tips på praktiska lösningar för att inreda litet badrum

Har du ett litet badrum och vill ha tips på hur du inreder det för att kännas rymligare och mer organiserat? Inspireras av våra sex Compact living-tips för att inreda litet badrum – allt från multifunktionell förvaring och praktiska väggdetaljer till smart förvaring på hjul!
Torsdag 5 januari 2023
Dela artikel

INREDA LITET BADRUM – INSPIRATION & TIPS

Är ditt badrum trångt, instängt och svårt att inreda? Badrummet är en plats för avkoppling som gärna får inredas med det lilla extra för att kännas mer välkomnande, både för dina gäster och dig själv.

Här är 6 tips för att inreda litet badrum:

 1. Multifunktionell förvaring
 2. Nyttja väggarna med förvaring och detaljer
 3. Praktiska detaljer till handfatet
 4. Smart förvaring på hjul
 5. Snygga och praktiska korgar
 6. Lyxdetaljer

Läs mer: 5 tips för att inreda badrummet som ett hemmaspa

Praktiska Place Rack knopplist hylla från ferm LIVING är en perfekt multifunktionell hylla att inreda litet badrum med.

Inred litet badrum med denna multifunktionella hylla från ferm LIVING för att nyttja väggen och skapa rymd i badrummet.

1. MULTIFUNKTIONELL FÖRVARING ATT INREDA LITET BADRUM MED

Maxa förvaringsutrymmet i små badrum genom att inreda med snygga och multifunktionella hyllor. Dessa praktiska förvaringshyllor från ferm LIVING kan användas till att både hänga och ställa saker på, de hjälper dig att hålla ordning och reda när du ska inreda litet badrum. Men undvik att fylla hyllorna med för många saker, om du endast inreder hyllorna med saker du använder dagligen får badrummet ett mer stilrent helhetsintryck.

Tips: Ha bara framme handdukarna du använder ofta och förvara resten av dina handdukar i ett annat rum eller i ett skåp i badrummet, då det ofta kan kännas trångt med för många saker framme.

Praktiska Dora handdukshängare från ferm LIVING är en perfekt multifunktionell hylla att inreda litet badrum med.
Ferm LIVINGDora handdukshängare
2 185 kr
Praktiska Dora hylla från ferm LIVING är en stilren och multifunktionell hylla att inreda litet badrum med för att skapa ett mer organiserat badrum.
Ferm LIVINGDora hylla
1 169 kr
Praktiska Dora toalettpappershållare från ferm LIVING är en stilren och multifunktionell förvaring att inreda litet badrum med.
Ferm LIVINGDora toalettpappershållare
779 kr

MULTIFUNKTIONELL FÖRVARING

2. NYTTJA VÄGGARNA I BADRUMMET MED PRAKTISK FÖRVARING & SMARTA DETALJER

Nyttja väggarna i det lilla badrummet med praktisk förvaring och med inredningsdetaljer som fyller en funktion. En multifunktionell hylla i duschen, en duschkorg som kan fästas direkt på duschstången eller vägghängda måsten i duschen såsom en tvålhylla, tvålpump och duschskrapa är perfekta att inreda litet badrum med.

Praktiska Dora badrumshylla från ferm LIVING är en perfekt multifunktionell hylla att inreda litet badrum med för att skapa ett mer organiserat badrum.
Ferm LIVINGDora badrumshylla
625 kr
Praktiska ReNew duschkorg från Brabantia är perfekt förvaring att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning i din dusch.
BrabantiaBrabantia ReNew handfatsorganiserare
262 kr
En vägghängd tvålhylla, tvålpump och duschskrapa från Zone Denmark är smarta detaljer att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning i din dusch.

Optimera förvaringen i duschen genom en vägghängd tvålhylla, tvålpump och duschskrapa från Zone Denmark – perfekt för att skapa en mer organiserad atmosfär i litet badrum.

VÄGGHÄNGD FÖRVARING

Har du ett litet badrum utan fönster? Fokusera på rätt belysning och inred med ljusa färger för att skapa känslan av ett större badrum!

3. PRAKTISKA DETALJER TILL HANDFATET I BADRUMMET

Handfatet är en plats i badrummet där det lätt kan bli oordning och belamras med onödiga saker. Nyttja därför väggen med praktisk förvaring och detaljer för att hålla ordning och reda vid handfatet med hjälp av en tvålhängare exempelvis. En stilren bricka eller en praktisk handfatsförvaring är också perfekt att inreda litet badrum med för att ha dina måsten nära till hands.

Basho vägghängare från ferm LIVING är en smart detalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning i din dusch och vid handfatet.
Ferm LIVINGBasho vägghängare
235 kr
Meraki ovala bricka i marmor är en praktisk detalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning vid handfatet.

Inred handfatet med en snygg bricka för att få det mer organiserat. Denna bricka i marmor från Meraki blir en snygg detalj i ditt badrum!

Brabantia ReNew handfatsorganiserare är en smart detalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning vid handfatet.
BrabantiaBrabantia ReNew handfatsorganiserare
262 kr

PRAKTISKA DETALJER

4. SMART FÖRVARING PÅ HJUL – PERFEKT LÖSNING I SMÅ BADRUM

Har du ett badrum där du inte får sätta upp några hyllor på väggarna? Då är denna förvaringsvagn på hjul från Normann Copenhagen perfekt som förvaring när du ska inreda litet badrum! Den ger badrummet ett stilrent intryck och är en praktisk möbel som du kan förflytta vart du vill.

Praktiska Normann block bord från Normann Copenhagen är en perfekt förvaring på hjul att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning och reda.
Normann CopenhagenBlock bord
2 139 kr2 785 kr

FÖRVARING PÅ HJUL

5. PRAKTISKA OCH SNYGGA KORGAR

Behöver du tips på vart du kan förvara dina toalettpappersrullar, tvätt och handdukar? Då är dessa praktiska och snygga korgar perfekta att inreda litet badrum med. En korg blir likaså perfekt som inredningsdetalj om du vill gömma sådant som du inte vill ska synas och förhindrar ett stökigt badrum.

Korbo korg blir en praktisk och snygg inredningsdetalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning och reda.
KORBOKorbo Classic 50
994 kr1 325 kr
Norah tvättkorg från Lene Bjerre blir en praktisk och snygg inredningsdetalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning och reda.
Lene BjerreNorah tvättkorg 70 cm
2 999 kr
Bo tvättkorg från Brabantia är en praktisk inredningsdetalj att inreda litet badrum med för att skapa mer ordning och reda.

Inred litet badrum med denna praktiska tvättkorg från Brabantia som har hål i botten för att motverka att din tvätt blir fuktig.

PRAKTISKA KORGAR

6. LYXDETALJER FÖR DET LILLA EXTRA I BADRUMMET

Glöm inte bort att inreda litet badrum med lyxiga detaljer för att sätta stilen i ditt badrum. Trots att man vill hålla det enkelt och bara ha framme det nödvändigaste på handfatet och på hyllorna är det fint att dekorera badrummet med detaljer som bidrar med det lilla extra såsom doftljus, doftpinnar eller en vas med blommor i för att skapa spa-känsla i badrummet.

Doftpinnar, fina tvålar och lyxiga förvaringsburkar är fina lyxdetaljer att inreda litet badrum med som ger det lilla extra.

Doftpinnar, fina tvålar och lyxiga förvaringsburkar är fina lyxdetaljer att inreda litet badrum med som bidrar med det lilla extra.

Doftljus, lyxiga handdukar och fina tvålar är fina lyxdetaljer att inreda litet badrum med som ger det lilla extra.
Ferm LIVINGKona sidobord
1 405 kr
En diffuser som denna från Volant blir en fin lyxdetalj att inreda litet badrum med som ger det lilla extra.
VolantStendiffuser 10 cl
989 kr1 099 kr

LYXDETALJER

FLER TIPS FÖR ATT INREDA LITET BADRUM

 1. Ha bara framme det som används dagligen i badrummet
 2. Bra belysning i badrummet är A och O för att små badrum ska kännas rymligare
 3. Speglar kan skapa illusionen av ett större badrum
 4. Satsa på vägghängd förvaring i badrummet för att maximera utrymmet
 5. Badrummet kommer kännas större om du inreder i ljusare färger

Läs mer: 16 tips på smarta saker till hemmet

Foto: Angeliqa Daldorph, ferm LIVING, Brabantia, Lene Bjerre, Meraki, Zone Denmark, Volant

Linnéa Axelson
Skribent

INREDA LITET BADRUM

Visa mer badrumsinspiration

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB