365 DAGAR ÖPPET KÖP

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat

Sista chansen - Upp till 40% i våra belysningsveckor*

Inspiration/Trender & Livsstil /Skapa semesterkänslan i ditt hem – 7 tips på medelhavsinredning
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom blå Stripes badhandduk från NJRD tillsammans med Shell skål från By On.

Skapa semesterkänslan i ditt hem – 7 tips på medelhavsinredning

Inred ditt hem med inspiration från havet genom att plocka fram vaser i vågiga former, blå accenter och detaljer som liknar havets vackra ting. Inspireras av våra sju tips på medelhavsinredning som får dig att drömma dig bort till havets harmoniska sinnesstämning!
Fredag 8 april 2022
Dela artikel

1. INSPIRATION FRÅN VÅGORNAS SINNESSTÄMNING

Känn närheten med naturen och havet genom att inreda med vågiga och böljande former på vaser, textilier eller porslin som för tankarna till vågornas vackra mönster och harmoniska sinnesstämning. Dess böljande former kommer skapa en trendig och stilren känsla i hemmet som är en av årets inredningstrender.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom beigea Verso vas i vågig design från Ferm Living på en hög med böcker.
Ferm LIVINGVerso vas 27 cm
1 069 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Drift vas i beigt med vågiga former och en grov sandig textur från Cooee Design.
Cooee DesignDrift vas 55 cm
1 755 kr2 340 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Oyster ostronskål i färgen Sand (beige) med böljande kanter från Mateus.

Skapa en vacker dukning med porslinsserien Oyster från Mateus med sina böljande kanter.

INREDNING MED VÅGIGA FORMER

2. FORMER FRÅN HAVETS VACKRA TING

En stor trend i år är att inreda med inredningsdetaljer som är inspirerade av havets vackra skapelser såsom snäckor och ostron som gärna plockas fram i porslin, vaser eller posters. Välj att plocka fram dem till middagsbjudningen, till din uteplats eller genom en poster för att lyfta rummet.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Shell pot från Ferm Living i off white som liknar en snäcka.
Ferm LIVINGShell pot
1 069 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Sea-bound poster från Scandi Living med ett motiv i form av ett ostron.
Scandi LivingSea-bound poster
129 kr259 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Oyster serveringsskål i vitt från By On format som ett ostronskal.

Duka med en ostronformad skål för att ha förrätten i som kommer förhöja din middagsdukning.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom shell serveringsskål i vitt från By On format som ett snäckskal.

Dekorera ditt sidobord med stilrena Shell skål från By On som sätter en trendig touch i ditt hem!

INREDNING FRÅN HAVETS VACKRA TING

3. INRED MED HÄRLIGA BLÅ ACCENTER

Låt havet flytta in hemma hos dig genom att addera mjuka textilier och inredningsdetaljer i blå accenter som väcker rummet till liv – för det är vid havet som vi samlar ny energi och känner harmoni. Färgen blå har ofta förmågan att skapa ett lugn och stillhet i ett hem och associeras med just himmeln och havet.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Mon Amie och Ostindia Floris tallrikar i blått och vitt från Rörstrand.

Färgstarkt och mönstrigt porslin kännertecknar medelhavsinredning. Här ser du vackra tallrikar i blå och vita toner från Rörstrand.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Stripes badhandduk i blå och vita ränder från NJRD.
NJRDStripes badhandduk 70x140 cm
319 kr449 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Ingrid keramikvaser i en blå fin färg från Broste Copenhagen.
Broste CopenhagenIngrid keramikvas 40 cm
1 065 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom en Beach kökshandduk i en blå fin färg från Humdakin tillsammans med Ferm Living bordsspegel, Meraki tvål och handkräm från Skandinavisk.

Ha denna stilrena handduk från Humdakin lätt till hands i badrummet när du ska tvätta ansiktet.

INRED MED BLÅ ACCENTER

4. LYS UPP HEMMET MED SOLGULA DETALJER

Lys upp ditt hem genom att inreda med inredningsdetaljer i en solgul färg som kännetecknar medelhavsinredning. Solgula inredningsdetaljer piggar upp och för tankarna till det varma breddgrader vid Medelhavet med dess konstanta sol och härliga värme.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Frotté Stripe badhandduk i gula och vita ränder från HAY som för tankarna till soligare och varmare breddgrader.

Gul för tankarna till sol och värmen - inred ditt hem med HAY badhandduk i gult som är perfekt som medelhavsinredning.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Soft Yellow poster från Paper Collective med ett abstrakt motiv i form av böljande former.
Paper CollectiveSoft Yellow poster
404 kr549 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom droppformade Ada dot glasvas från Broste Copenhagen i gult.

Inred med solgula vaser från Broste Copenhagen för att skapa en livlig och härlig känsla i hemmet.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Lemon kanna i gult från By On som är inspirerad av en citron.
ByonLemon kanna 21 cm
549 kr799 kr

SOLGULA DETALJER

5. DETALJER MED RUSTIKA YTOR

Dröm dig bort till medelhavet och inred ditt hem med material och detaljer som har en grövre rustik yta, något som man tydligt kan se i krukor, vaser eller jutemattor vid Medelhavet. Matcha gärna inredningsdetaljer där mjukt möter det rustika för en stilren kontrast.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Seedpod vas i färgen Walnut från Cooee Design.
Cooee DesignSeedpod vas 14 cm
341 kr455 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Eternal runda jutematta från Ferm Living i en fin beige färg.

Denna jutematta från Ferm Living har en rystik yta som associeras med medelhavsinredning som blir ett fint komplement till din uteplats eller hall.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Catia rustika vita vaser från Lene Bjerre som för tankarna till medelhavet.
Lene BjerreCatia vas 57 cm
2 999 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Catia rustika vita vaser från Lene Bjerre som för tankarna till medelhavet. Foto: @eliseboreham_

Gör som influencern @eliseboreham_ och dekorera hemmet med en vas med en rustik yta för att fånga medelhavskänslan.

INRED MED RUSTIKA YTOR

6. VÄXTER FÖR EN OMBONAD KÄNSLA

Känn medelhavsvibbar genom att inreda med stora gröna växter för att återskapa utomlandskänslan i ditt egna hem. Gröna växter kan både förbättra inomhusluften men likaså ge en ombonad känsla till din uteplats men likaså inomhus.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom dessa krukor från Bergs Potter, Ernst och Ferm Living fyllda med gröna växter.

Bidra med en ombonad känsla till din uteplats genom att inreda med olika typer av växter. Här ser du fina krukor från bland annat Bergs Potter, Ferm living och Ernst som ingår i medelhavsinredning helt klart!

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom dessa vita glaserade krukor från Ernst fyllda med gröna växter som för tankarna till medelhavet.
ERNSTErnst glaserad kruka Ø19,5 cm
279 kr399 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom denna blå matgrupp uppdukat med vitt Lines porslin från NJRD tillsammans med gröna växter som dekoration. Foto: @hemtrender

Skapa medelhavskänslan i ditt hem genom att inreda med gröna härliga växter som @hemtrender har gjort här!

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom denna svarta Mud kruka från DBKD bredvid mörkgröna Ro blomkruka från Rosendahl på uteplatsen med gröna växter i.
DBKDMud kruka svart
562 kr799 kr

INRED MED VÄXTRIKET

7. DEKORERA MED DJURRIKET FRÅN HAVET

Medelhavsinredning kan även associeras med djurriket från havet såsom sjöstjärnor, snäckor och fiskar. Plocka även in blå nyanser som kännetecknar havets harmoniska färg i din inredning för att föra tankarna till soligare och varmare breddgrader.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Star Fish kuddfodral bredvid Deva kuddfodral i blått från Chhatwal & Jonsson.

Star Fish kuddfodral från Chhatwal & Jonsson blir ett fint tillskott i ditt vardagsrum för att återskapa medelhavskänslan.

Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Mandy sjöstjärna i beigt från By On som för tankarna till medelhavet.
ByonMandy sjöstjärna
299 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Mireya vas från By On i blå toner som liknar ett snäckskal.
ByonMireya vas
519 kr649 kr
Skapa semesterkänslan i ditt hem med medelhavsinredning såsom Seashell Cotton Canvas kuddfodral från Lexington i blått och vitt med ett motiv i form av en snäcka.
LexingtonSeashell Cotton Canvas kuddfodral 50x50 cm
695 kr

INSPIRATION FRÅN DJURRIKET

SÅ INREDER DU MED MEDELHAVSINREDNING

  • Plocka in detaljer med inspiration från havet såsom snäckor och ostron
  • Inred med inredningsdetaljer som går i den blå och gula färgskalan som för tankarna till medelhavet
  • Inred med detaljer med rustikare ytor som ger en hantverkskänsla
  • Lek med oregelbundna vågiga former på vaser eller mönster
  • Återskapa medelhavskänslan genom att inreda med gröna växter för en ombonad känsla

Upptäck en av våra livsstilstrender Heal som kännetecknar inredning med havet som inspiration!

Text: Linnéa Axelson Foto: Angeliqa Daldorph, Broste Copenhagen, By On, Chhatwal & Jonsson, Ferm Living, Fine Little Day, Lene Bjerre, Lexington, Paper Collective, @hemtrender, @eliseboreham_

MEDELHAVSINREDNING

Nordic Nest använder cookies för att ge dig en bättre och säkrare kundupplevelse, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan. Vi kan också komma att dela information om din användning av sidan med våra partners inom sociala medier, marknadsföring och analys. Du bekräftar att du har tagit del av vår cookiepolicy och samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på "Godkänn & stäng".

Läs mer