ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Presenttips/Studentpresent & Examenspresent

Studentpresent & Examenspresent

Letar du efter den perfekta studentpresenten? Hos oss på Nordic Nest hittar du ett brett utbud av unika gåvor som passar perfekt för alla studenter, oavsett om det är en studentpresent till kille eller tjej. Med kända varumärken som Kay Bojesen, Iittala, Georg Jensen, Rörstrand och Mateus kan du vara säker på att hitta den perfekta examenspresenten att ge vid detta betydelsefulla tillfälle.
2956 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
83
Sida 1 av 83

Hitta den perfekta studentpresenten

Att fira en student eller examen är en stor händelse och det är viktigt att välja en present som speglar personens stil. Oavsett om du letar efter en studentpresent till en kille eller tjej, har vi på Nordic Nest något för alla. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, från vackert utformade vaser och stilrena vinglas, till sofistikerade ljusstakar och dekoration till hemmet.

Våra produkter från Kay Bojesen Denmark och Georg Jensen är särskilt populära som studentpresenter. De kombinerar traditionell skandinavisk design med högkvalitativa material, vilket gör dem till tidlösa tillägg i varje hem. Eller kanske vill du överväga något från Iittala eller Rörstrand, vars produkter utstrålar en känsla av klassisk elegans och funktionalitet.

För den moderna studenten, varför inte överväga en gåva från Mateus? Med deras trendiga färgpaletter och unika designs är dessa produkter perfekta för den trendiga studenten. Mateus kollektion Bubbles är ett utmärkt val för studenten som önskar en fin servis i hemmet.

Kanske ska den nyexaminerade ta ännu ett steg och flytta hemifrån för studier eller jobb? Då kan det vara värdefullt med välbehövliga tillbehör till hemmet så som praktiska stekpannor, stilfulla bestick eller vackra serviser.

Hos Nordic Nest förstår vi att en examenspresent eller studentpresent bör vara något speciellt och meningsfullt. Därför har vi noga utvalda produkter från några av de mest kända varumärkena inom nordisk design, för att försäkra att du hittar något som verkligen uppskattas och håller stilen i flera år framåt.

Oavsett om du letar efter en examenspresent till din son, dotter, bror, syster, släkting eller vän, kommer du att hitta den perfekta studentpresenten hos Nordic Nest. Låt oss hjälpa dig att fira denna fantastiska milstolpe med en present som varar livet ut.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB