ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Belysning/Lampor/Lampskärmar
Lampskärmar

Lampskärmar

Med en lampskärm kan du enkelt förändra en lampas karaktär. Här kan du välja mellan olika färger, mönster och material för att hitta en lampskärm som passar bäst hemma hos dig!
373 träffar sorterat på
1
...
11
Sida 1 av 11

Lampskärmar som förnyar ditt hem!

Att byta lampskärmar i ditt hem är ett enkelt sätt för att förändra atmosfären, oavsett vilket rum det gäller. Genom att ändra färg, material, form och struktur på lampskärmar kan du förändra känslan och förnya atmosfären i exempelvis vardagsrummet, sovrummet eller köket.

Kombinera din lampskärm med någon av våra fina Lampfötter för att skapa en komplett lampa som passar just dig. Här på Nordic Nest hittar du många olika typer av lampskärmar som passar just dig och din stil.

Lampskärmar i olika material

Letar du efter något traditionellt, enkelt, klassiskt och mer dämpat är en lampskärm i tyg att rekommendera. Lampskärmar i tyg skapar ett behagligt, men inte för starkt sken och går att hitta i en mängd olika färger, former, storlekar och mönster. Här finns spännande material på lampskärmar som exempelvis lampskärm i glas, rotting, trä, papper, fjädrar och plast.

Lampskärmar i olika textur eller material kan också påverka ljuset som lampan avger, vilket också bidrar till att förändra både stämning och atmosfär i rummet. Hos oss hittar du lampskärm för:

  • Taklampor
  • Golvlampor
  • Bordslampor

Vilka lampskärmar är mest populära?

I vårt sortiment hittar du lampskärmar i olika former och stilar. Många är ute efter plisserad lampskärm och hos oss kan du finna lampskärm i både retro och modern design beroende på preferens. Letar du efter en liten eller stor lampskärm? Här hittar du många alternativ på populära lampskärmar från bland annat:

Vi har även andra kända varumärken och hos oss kan du hitta en favorit som passar dig!

Hur rengör man en lampskärm?

När du rengör lampskärmar är det viktigt att du följer leverantörens instruktioner. De flesta lampskärmar kan rengöras med hjälp av en mikrofiberduk, eftersom detta material är utmärkt för att ta bort damm. En annan fördel är att mikrofiber inte dammar och lämnar inte rester av trasan kvar på lampskärmen. Mikrofiberduk kan användas på de flesta material som lampskärmar är gjorda av, som papper, textiler, glas, rotting, velour och metall.

De flesta lampskärmar av glas kan rengöras med en mild tvållösning. Fukta mikrofiberduken i lösningen och rengör sedan skärmen. Glöm inte att tvållösningen gör att din lampskärm kan bli hal att hålla i, så det gäller att vara försiktig.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB