FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Inspiration/Duka/Festduka/En blomstrande tjejfest med brunch
En blomstrande tjejfest med Swedish Grace tallrikar och mässingsbestick.

En blomstrande tjejfest med brunch

Ni har hängt ihop sedan barnsben. En av er är den eviga glädjespridaren, en annan den omtänksamma, en är äventyraren och den fjärde den allvarsamma. Tillsammans är ni den perfekta cocktailen av vänskap och det är värt att firas. Duka till nästa tjejfest med en lyxig brunchdukning i toner av rosa och aprikos, och hög WOW-känsla!
onsdag 28 april 2021
Dela artikel
Elegant kuvert på tjejfesten med Swedish Grace tallrik, guldbestick och knuten linneservett från Himla.

FEMININT, ELEGANT OCH RUSTIKT

Vänskap är värd att firas med en härlig tjejfest och det är inte alltid det behöver vara en middag. En ändlöst vacker brunchdukning på lördagsförmiddagen blir ett uppfriskande sätt att fira på. Lägg duken åt sidan denna dag och låt ett vackert träbord få skina i all sin rustika och romantiska charm. 

Lek sedan med kontraster och välkomna gästerna till bordet med eleganta kuvert bestående av klassiska Swedish Grace tallrikar och bestick i mässing. Den förföriska rosédrinken väntar i kupade cocktailglas för dagens första, men inte sista skål. Givetvis är även champagneglasen på plats, men i en något enklare form – smala och låga skapar en mer lekfull och avslappnad känsla – perfekt till tjejfesten! En enkelt knuten linneservett och en nektarin till placeringskortet blir kronan på verket.

Tjejfestens brunchbuffé står uppdukad på sidobordet.

Tips: drapera ett vackert tyg på väggen för det lilla extra! 

BRUNCH MED GOTT SAMVETE

En fräsch och nyttig brunch bjuder in gästerna att ta för sig med gott samvete. Ställ ett bord vid sidan av där du kan duka upp till en härlig brunchbuffé! Här samsas nybakat bröd med frukt i olika vackra färger, juice i stilrena karaffer och nyttiga grönsaks-shots i snapsglasen. För extra effekt kan ett vackert tyg draperas på väggen bakom som plockar upp resten av dukningens nyanser – vackert och enkelt.

Gästerna har tagit för sig av brunchbuffén på Swedish Grace tallrikar medan drinkarna är upphällda i champagneglas och cocktailglas.

Servera en nyttig grönsaksshot i ett snapsglas och använd en nektarin till placeringskortet – nyttigt och roligt. 

Vännerna på tjejfesten skålar med låga champagneglas från Riedel.

Låga champagneglas från Riedel tillför en avslappnad känsla, perfekt till tjejfesten!

En gästgåva i en vacker glasask från Iittala och ett tackkort från Design Letters blir uppskattat på tjejfesten.

Tips: en gästgåva och ett tackkort blir fina minnen dina vänner kan ta med sig hem.

DE OMTÄNKSAMMA DETALJERNA

Medan timmarna går och ni skrattar så tårarna rinner åt historierna ni redan känner till så väl, kan ni småäta på popcorn och godis. Bland den grönskande löparen av rosor och eukalyptusblad, som skapar liv i dukningen, ligger tackkort och gästgåvor i vackra glasaskar som ni kan utbyta innan ni lyfter glasen för dagens sista skål – en skål för er fina vänskap, för den härliga festen och för alla äventyr som väntar runt hörnet.

Läs mer: Glasklart del 2 - Välj rätt sorts champagneglas. 

Text: Arijana Kapic  Styling: Elin Forsander Foto: Angeliqa Daldorph

SNO STILEN

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB