FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Öppna DAGENS LUCKA i julkalendern

Inspiration/Trender & Livsstil /11 tips på trendiga lampor med plisserad lampskärm
Matin bordslampa från HAY är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, den har en stålram i mässing och passar perfekt att ha på ett sidobord.

11 tips på trendiga lampor med plisserad lampskärm

Har du också fastnat för de trendiga lamporna med plisserad lampskärm? Inspireras av våra 11 tips på plisserade lampan att förnya hemmet med – allt från taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor med plisserad lampskärm!
Fredag 20 januari 2023
Dela artikel

VI TRENDSPANAR: PLISSERAD LAMPSKÄRM

Inredningstrenden lampor med plisserad lampskärm är det som alla pratar om just nu. De ger hemmet en vintage look men samtidigt en trendig känsla. Varför inte välja en färgglad nyans på din plisserade lampskärm om du vill inreda med mer färg i ditt hem? Upptäck din favorit av alla våra 11 tips på trendiga lampor med plisserad lampskärm här:

1. TIMBERLINE GOLVLAMPA FRÅN GUBI – PLISSERAD LAMPFAVORIT

Inred ditt hem med Timberline golvlampa med plisserad lampskärm från Gubi, som kommer skapa ett behagligt ljus i ditt hem. Lampskärmen går att rikta åt vilket håll du vill, vilket gör det möjligt att kunna placera den i hemmets alla rum. Välj att inreda med den i vardagsrummet bredvid din soffa eller bredvid en skön fåtölj för att skapa en myshörna.

Vill du ha fler tips på fler trendiga lampor? Se tipsen här!

Timberline golvlampa från Gubi är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, den har en böjd träarm i ek och passar perfekt att ha i vardagsrummet.
GUBITimberline golvlampa
6 695 kr9 699 kr

2. MATIN BORDSLAMPA MED PLISSERAD LAMPSKÄRM FRÅN HAY

Matin bordslampa med plisserad lampskärm från HAY blir en trendig inredningsdetalj i ditt hem. Välj att pryda din fönsterbräda eller avlastningsbord med denna eleganta lampa som skapar ett behagligt sken genom den vita plisserade lampskärmen. Använd den som läslampa på ett sidobord bredvid din fåtölj när du vill koppla av och läsa en bok tillsammans med en kopp kaffe. Du har även möjligheten att kunna styra över hur starkt ljus du vill ha då lampan är dimbar!

Vill du veta mer om varumärket HAY? Upptäck här!

Matin bordslampa från HAY är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, den har en stålram i mässing och passar perfekt att ha på sidobordet.
HAYMatin table bordslampa Ø30 cm
2 295 kr2 699 kr

3. TRENDIGA TROPEZ BORDSLAMPA FRÅN GLOBEN LIGHTING

Tropez bordslampa från Globen Lighting skapar ett harmoniskt intryck i hemmet med dess sköra veckade lampskärm. Lampskärmen är mycket modern och kontrasterar fint mot lampfoten i ljust trä. Lampans mjuka sken gör den ultimat att ha i både sovrummet och i vardagsrummet.

Tropez bordslampa från Globen Lighting är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, som skapar behagligt ljus genom dess sköra veckade lampskärm.
Globen LightingTropez bordslampa
1 185 kr1 495 kr

4. ANNA BORDSLAMPA FRÅN GLOBEN LIGHTING – PLISSERAD LAMPA I MINIMALISTISK ANDA

Gillar du att inreda i minimalistisk stil i ditt hem? Då är Anna bordslampa från Globen Lighting perfekt för dig. Det är inte en klassisk plisserad lampa, men tekniken är densamma. Denna är handgjord och tillverkad i tjock bomullstråd som fint släpper igenom behagligt ljus. Välj att dekorera ditt avlastningsbord eller fönsterbräda med lampan på en trave med böcker eller matcha lampan tillsammans med andra detaljer för att skapa ett vackert stilleben.

Vill du lära dig mer om stilleben? Inspireras här!

Anna bordslampa från Globen Lighting är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm i beige, som skapar behagligt ljus genom dess bomullstrådar.
Globen LightingAnna bordslampa Ø35 cm
1 159 kr1 745 kr

5. INSTAGRAMVÄNLIGA TAKLAMPAN MATISSE – PLISSERAD PENDEL FRÅN GLOBEN LIGHTING

Matisse taklampa från Globen Lighting blir ett riktigt statement piece att placera ovanför ditt matbord och är utan tvekan en lampa som många gäster kommer fråga vart den kommer ifrån! Den ger ifrån sig ett behagligt ljus genom dess sköra material som gör den perfekt att tända vid minnesvärda middagar med dina nära och kära.

Tips: Välj en dimbar glödlampa för att kunna styra över hur starkt ljus du vill ha!

Matisse taklampa från Globen Lighting är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, den blir ett fint statement piece att hänga över matbordet.
Globen LightingMatisse pendel Ø60 cm
1 201 kr1 575 kr

6. NELSON BUBBLE SAUCER TAKLAMPA MED PLISSERAD LAMPSKÄRM FRÅN HAY

Nelson Bubble Saucer pendel från HAY är en taklampa som du förmodligen har spanat in redan på Instagram. Den har en metallkropp omringat med tunt veckat tyg, vilket gör att ljuset skiner igenom på ett behagligt sätt. Nelson taklampa är en modern tolkning av den klassiska plisserade lampan och är perfekt att ha i ditt vardagsrum som centerpiece ovanför soffbordet eller ovanför ditt matbord!

Se fler trendiga taklampor här!

Nelson Bubble Saucer taklampa från HAY är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, den blir ett fint statement piece att hänga över matbordet.
HAYNelson Bubble Saucer pendel M
6 800 kr7 999 kr

7. FLORA BORDSLAMPA FRÅN GLOBEN LIGHTING – PLISSERAD LAMPA I ROMANTISK STIL

Gillar du att inreda ditt hem i mer romantisk stil? Då ska du kika in Flora bordslampa! Denna lampa med plisserad lampskärm i kombination med en lampfot i keramik utstrålar en vacker hantverkskänsla. Blomman Slösilja har pressats in på lampfoten, vilket ger det vackra trycket.

Visste du att: Influencern @snickargladjen, även känd som Johanna Berglund är designern bakom denna vackra bordslampa. Lär känna henne här!

Flora bordslampa från Globen Lighting, designad av Johanna Berglund @snickargladjen, är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm i romantisk stil.
Globen LightingFlora bordslampa 39 cm
1 136 kr1 745 kr

8. OMEGA PENDEL – MODERN PLISSERAD LAMPA FRÅN GLOBEN LIGHTING

Omega pendel från Globen Lighting är en minimalistisk taklampa i veckat mönster som passar lika bra att hänga i ditt fönster som att bli placerad på ett avlastningsbord som inredningsdetalj. Lampan ger ditt hem en trendig look och passar i alla sorters hem. Ett tips är att välja en lite finare glödlampa då den blir en dekoration i sig.

Hur väljer jag rätt ljuskälla? Upptäck svaret här!

Omega taklampa från Globen Lighting är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm, som passar perfekt att hänga i ditt fönster.
Globen LightingOmega pendel Ø15 cm
475 kr599 kr

9. ZEN PLISSERAD LAMPSKÄRM I JAPANDI STIL FRÅN GLOBEN LIGHTING

Zen vägglampa från Globen Lighting har en plisserad lampskärm som liknar en solfjäder, där designen är inspirerad av inredningsstilen Japandi. Lampan passar perfekt att placera på väggen ovanför ett avlastningsbord i hallen eller i sovrummet.

Läs mer: Inredningsstilen Japandi

Zen vägglampa från Globen Lighting är ett tips på en trendig lampa med plisserad lampskärm i inredningsstilen Japandi, som du kan inreda din hall med.
Globen LightingZen vägglampa 50 cm
1 765 kr2 235 kr

10. ROMANTISKA BORDSLAMPAN JUDITH MED PLISSERAD LAMPSKÄRM FRÅN GLOBEN LIGHTING

Letar du efter en liten bordslampa att ställa på ditt soffbord eller på en mindre hylla i ditt hem? Då är Judith bordslampa med en plisserad lampskärm perfekt för just dig som gillar att inreda hemmet i den romantiska stilen. Ställ den på en hög med böcker för att skapa extra höjd eller låt den stå fint för sig självt på ditt soffbord eller avlastningsbord i vardagsrummet.

Judith bordslampa från Globen Lighting är ett tips på en romantisk lampa med plisserad lampskärm, som ger ifrån sig behagligt ljus i ditt sovrum.
Globen LightingJudith bordslampa Ø30 cm
1 495 kr2 115 kr

11. RIBE BORDSLAMPA MED PLISSERAD LAMPSKÄRM FRÅN HOUSE DOCTOR

Inred ditt hem med Ribe bordslampa från House Doctor. Den andas nostalgi med dess retrokänsla där lampfoten i gult glas i rundade former blir en fin kontrast till den vita plisserade lampskärmen. Om du vill inreda med lite mer färg i ditt hem är denna perfekt!

Ribe bordslampa från House Doctor är ett tips på en färgglad lampa med plisserad lampskärm, den har en gul lampfot i rundade former som blir en lekfull detalj.
House DoctorRibe bordslampa 55 cm
2 299 kr

Läs mer: Tips på trendiga svamplampor!

Foto: Angeliqa Daldorph, Elof Martinsson, Globen Lighting, House Doctor, HAY

Linnéa Axelson
Skribent

TRENDIGA LAMPOR MED PLISSERAD LAMPSKÄRM

Visa fler lampor

Ta del av fler tips

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB