Klappersten - ett modernt porslin som tar dig till havet

Längs med havet på Sveriges östkust och på Öland hittar vi de vackra stenstränder som inspirerat till porslinet Klappersten - ett modernt porslin med ett grafiskt uttryck från Nordic Nest. Välkommen på en öländsk middag med Klappersten-servis, kroppkakor och en vacker natur.

VARDAGSDUKA

9 november 2018
Klappersten – ett modernt svartvitt porslin från Nordic Nest Dining står uppdukat till middagen tillsammans med Essence-glas.
 

MED KÄRLEK FRÅN ÖLAND

Klappersten är ett modernt porslin från svenska varumärket Nordic Nest, inspirerat av den svenska östkusten och de vackra klapperstenstränderna på Öland. Den grafiska designen i svartvitt skänker porslinet en tidlöshet vi gärna dukar med – såväl till vardag som till fest. Mellan vackra väggar och med en utsikt över det öländska landskapet, har servisen Klappersten dukats fram på en enkel linneduk, även den från Nordic Nest, tillsammans med ljuslyktor och skålar från Iittala. Öländska kroppkakor med goda tillbehör bjuder in till en njutbar och avkopplande stund runt bordet.

Tillbehören serveras ur Iittalas vita Teema-skålar samt ur frukostskålen Klappersten som är ett modern svartvitt porslin.
Kroppkakor serveras på Klappersten djup tallrik från Nordic Nest Dining och grädde serveras ur Teema bringare från Iittala.
Bordet är dukat med Klappersten – modernt porslin i svartvit design från Nordic Nest Dining.
 
Kroppkakor servers ur djupa tallrikar från Klappersten – ett modernt porslin i svartvitt från Nordic Nest Dining med Focus de luxe sked.
Klappersten – ett modernt porslin i svartvitt står på bordet tillsammans med Focus de Luxe bestick från Gense och Essence-glas från Iittala.

MODERNT PORSLIN – TIDLÖSA DETALJER

Gröna ljuslyktor och Nappula blockljustaken från Iittala får här representera Ölands grönska samtidigt som de leker med höjden på dukningen. I denna dukning har även de klassiska besticken Focus de Luxe från Gense använts, vilket plockar upp det svarta i Klapperstens design.

Kastehelmi ljuslykta och Nappula blockljusstake från Iittala sprider stämning på bordet med Klappersten – det moderna porslinet i svartvitt.
Frukostsskål från porslinsserien Klappersten – ett modernt porslin i svartvitt från Nordic Nest Dining.
Focus de Luxe bestick från Gense och tallrik från serien Klappersten från Nordic Nest Dining.
 Mjölk serveras i Iittalas Essence-dricksglas under middagen.
Juldukning med Klappersten – ett modernt porslin från Nordic Nest Dining och Essence-vinglas från Iittala.
 

ETT MODERNT PORSLIN FÖR HELA ÅRET & ALLA TILLFÄLLEN

Oavsett om det är till vardagsmiddagen eller till en elegant juldukning så är Klappersten ett modernt porslin som passar för hela året och för livets alla tillfällen. Byt ut dricksglasen mot Essence vinglas, de djupa tallrikarna mot assietter och ställ fram en stämningsfull ljusstake som the Ring från House Doctor – plötsligt har du en stilren festdukning med toner av den skandinaviska naturen.

En kopp kaffe efter middagen slår aldrig fel. Ett litet bord står därför förberett vid sidan om där ett fång med granris sprider stämning i den ståtliga Urna-vasen från Marimekko och kaffemuggarna står redo.

Juldukning med The Ring ljusstake från House Doctor och Essence-vinglas från Iittala.
Dukning med Klappersten assiett & mattallrik från Nordic Nest samt Focus de Luxe bestick från Gense.
The Ring ljusstake från House Doctor.
Granris huserar i Urna-vas från Marimekko, Kastehelmi ljuslyktor sprider stämning och kaffemuggar från Klappersten står redo på bordet.
Klappersten muggar från Nordic Nest.

Klapperstenar formas av havets vågor – och porslinsserien Klappersten formar sig efter dig. Så samla familjen och vännerna och duka, för vardag eller fest, med detta moderna porslin som för in en bit av havet och den svenska östkusten till i ditt hem under hela året.

Varukorg
Stäng