Så skapar du stämning på uteplatsen

Sommaren må vara inne på sin sista sång för i år men vi är inte riktigt redo att ge upp de vackra kvällarna än. Förläng sommaren och skapa en ombonad känsla på din uteplats med värmande plädar, mjuka kuddar och stämningsfull belysning - detaljer som bjuder in och skapar en mysig atmosfär för middagar i sensommarvärmen. 

MATPLATSEN UTE

6 augusti 2018
 
 
Havanna ullpläd från Klippan Yllefabrik vilar på stolen på kräftskivan.
En hög med prydnadskuddar i blå nyanser vilar på bänken redo för den som vill sitta mjukt till middagen.
Festdukningen kompletteras med ullplädar på varje stol för de kyliga sensommarkvällarna.
 
Ullpläd i terrakottafärg från Nordic Nest vilar på stolen i trädgården.

PLÄDar & Kuddar att luta sig tillbaka mot

Förläng sommaren och njut augusti ut med mysiga middagar ute i trädgården, på balkongen eller verandan med hjälp av varma accessoarer som plädar. En ullpläd från Klippan Yllefabrik blir perfekt för dina gäster att svepa in sig i samtidigt som det även blir en del av dukningen både i färg och omtanke. Häng den ledigt på varje gästs stol eller placera några plädar och filtar vid sidan om, på en bänk eller i en korg så har du dem lättillgängliga under kvällen. En hög med kuddar bidrar också till en ombonad känsla på uteplatsen och blir en uppskattad detalj för den som vill sitta mjukt under kvällen.

Läs mer: Kuddarna som skapar mys på uteplatsen. 

Glow ljusslinga från Star Trading hänger över sällskapet runt bordet på sensommarfesten.
Den vita lampan Carrie, en portabel LED-lampa från Menu, sprider ett mysigt sken på grillfesten.

STÄMNINGSFULL BELYSNING MED LJUSSLINGOR & LAMPOR

Lys upp sensommarkvällen med härligt stämningsfulla ljusslingor och lampor! En ljusslinga från Star Trading kan enkelt hängas över bordet och kan kombineras med andra ljuskällor som den praktiska och portabla LED-lampan Carrie från Menu. På så sätt kan den stå där du behöver den – till middagen eller till kubbspelet efter.

Ljusslingor från Irislights och Star Trading pryder trädkronorna på grillfesten och skänker en mysig atmosfär.
Irislights ljusslinga hänger i trädet tillsammans med hänglykta från ERNST och ljusslinga från Star Trading.

Eller varför inte testa att hänga upp en Irislights ljusslinga i träden tillsammans med hänglyktor från ERNST? Det mjuka skenet från ljusslingor och levande ljus skapar en varm och inbjudande stämning på din uteplats där ni kan dröja er kvar långt in på småtimmarna. Kom bara ihåg att ta in Irislights ljusslingan sedan – den trivs inte bra utomhus under dåliga väderförhållanden.

Värmande textilier och stämningsgivande ljus skapar en mysig uteplats fylld med härlig stämning som bjuder in er till att njuta av de vackra sensommarkvällarna innan hösten infinner sig.

Varukorg
Stäng