ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/HKliving

HKliving

HKliving har ett brett utbud av porslin, möbler och inredning. Produkterna är i modern tappning utan att tappa sin retrokänsla och klassiska design vilket gör att HKliving har en given plats i alla hem och inredningsstilar. Hos oss på Nordic Nest hittar du ett komplett sortiment av HKlivings produkter!
437 träffar sorterat på
1
...
13
Sida 1 av 13

Om HKliving

Det holländska varumärket HKliving erbjuder ett handplockat sortiment med modern och originell design. Flera stilar blandas så som trendigt, bohemiskt och industriellt och det är blandningen som gör varumärket unikt.

Så föddes idén till HKliving

HKliving grundades 2009 av barndomsvännerna Emiel Hetsen och Sandra Klaver.

Hetsen var en yrkesmässig antikköpare och idén till HKliving föddes 2008 när efterfrågan på vintagemöbler och belysning var på topp. Hetsen letade efter alternativ att tillhandahålla sin kundbas med större partier och fler valmöjligheter och kontaktade sin vän Sandra Klaver, som då arbetade inom den internationella handelsbranschen, för att hjälpa honom skapa en produktion i Asien. Detta ledde till skapandet av HKliving.

Hur kom namnet HKliving till?

Det är initialerna av grundarnas efternamn, Emiel Hetsen och Sandra Klaver, som skapat namnet HKliving.

HKlivings sortiment

HKliving fokuserar främst på att alltid ge deras produkter en modern känsla och modernt utseende utan att tappa dess retrokänsla och klassiska design. Porslin, lampor, möbler och inredningsdetaljer som speglar och vaser är några produkter som du hittar i HKlivings breda utbud. Hos oss på Nordic Nest finner du ett komplett sortiment av HKliving!

HKlivings designfilosofi – här finns något för alla

HKliving tar fram traditionella, iögonfallande och användbara möbler, lampor och inredningsdetaljer. Ett färgstarkt sortiment som inte blir för extravagant och lekfullt men som samtidigt känns smakfullt. Sortimentet flörtar med det bästa och lyxigaste från 80-talet som i kombination med en avskalad skandinavisk design gör att HKliving garanterar något för alla smaker. Det handlar om att mixa och matcha tills du hittar din perfekta stil!

HKliving lampa – för unik belysning

HKlivings lampor är designade med fingertoppskänsla för trender och materialval. Handla klassiska taklampor, lekfulla bordslampor eller stilrena golvlampor och fyll ditt hem med unik belysning. Välj en minimalistisk lampa för att låta den avskalade skandinaviska stilen gå som en röd tråd genom ditt hem eller välj en mer vågad variant för att ge rummet en iögonfallande inredningsdetalj.

HKliving badrumsmatta – en stor favorit!

HKlivings badrumsmattor har en bohemisk design som gör mattorna lika fina i barnrummet och hallen som i badrummet. Den ”non-slip”-beläggning som finns under mattorna gör att de inte glider omkring och risken för att halka minskar. Badrumsmattorna är en av de populäraste produkterna från HKliving och du hittar samtliga hos oss på Nordic Nest!

HKliving möbler med genomtänkt design

Inred ditt hem med vackra möbler från HKlivings handplockade sortiment av möbler med väl genomtänkt och funktionell design. Du hittar alltifrån sidobord och soffbord till stolar i deras breda sortiment. HKlivings möbler har en stil mellan trendigt, bohemiskt och industriellt, vilket gör det lätt för dig att skapa ett stilmedvetet och modern hem med en varm och personlig känsla för dig, och dina nära och kära, att trivas och umgås i.

HKliving inredningsdetaljer för hela hemmet

Inom inredning har HKliving en mängd valmöjligheter som gör att du garanterat kommer hitta något till just ditt hem! Välj mellan dekorativa speglar, vaser, mjuka bomullsmattor och ullmattor, plädar, doftljus och mjuka textiler som kuddar och dukar. HKlivings inredningsdetaljer hjälper dig att skapa ett hemtrevligt och modernt hem med en touch av bohemisk och industriell stil.

HKliving i köket

Behöver du komplettera eller förnya porslinet? Vill du servera kaffe eller te i en vacker kaffekanna eller tekanna? Eller vill du ha nya vinglas att skåla i när livet känns extra värt att fira? Från HKliving hittar du tallrikar, bestick, dricksglas och mer därtill. Allt du behöver i köket för en komplett dukning till både vardags och fest!

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB