Välkommen på romantisk middag för två

Flera år av kärlek, och en romantisk middag står uppdukad. En stor dos omtanke och romantik med eleganta kombinationer möts i denna dukning – en kväll då det bara är ni två, och fjärilarna i magen gör sig återigen påminda.

FESTDUKA

17 maj 2018
En romantisk middag för två med havsblå tallrik från By On, silverbestick från Gense och Essence glas från Iittala.
Skåla för er innan den romantiska middagen tar vid, med champagneglasen Essence från Iittala.

EN STOR DOS OMTANKE

Den romantiska dukningen har egentligen bara ett krav – omtanke. Det är en dukning med fokus på er och det ni älskar, en romantisk middag som talar om den kärlek ni har mellan er och för det liv ni delar tillsammans. En känsla som lyfts fram i kombinationen av tallrikar, medan färgpaletten i nyanser av dovt blått och känslosamt rött förstärker romantiken runt bordet. Tunga och eleganta bestick från Gense vilar på den dimblåa grunden – ett överkast från Himla som här används som duk.

Förrätt serveras på en Swedish Grace assiett, maten står uppdukad på stor Global skärbräda.Den romantiska middagens förrätt serveras på en Swedish Grace assiett, och står uppdukad på stor Global skärbräda.

ENKELT OCH RUSTIKT

I väntan på den ljuvliga huvudrätten, serverar kocken omsorgsfullt förrätten. Allting står serverat, på en skärbräda från Global på bordets mitt. Detta skapar höjd på dukningen och skänker den även en känsla av att befinna sig på en bistro på en krokig gata i Spanien. De eleganta och tidlösa vinglasen från Iittala skapar kontrast mot det rustika och plockar upp stundens ömhet.

 Röda nejlikor plockar upp den romantiska middagens färgpalett i rött och blått, mattallrik från By on och Kastehelmi tallrik vilar på duken.
Den romantiska middagens dessert serveras i romantiska, blåa dessertskålar från Kastehelmi-serien från Iittala.

NU OCH FÖRALLTID

Ni har nu skrattat så tårarna runnit åt de äventyr ni fann er själva i sedan första gången ni träffades. Ni har pratat om vad de kommande åren väntar. I magen har fjärilarna hittat tillbaka. Ni dukar av maten och tar fram er favoritefterrätt som serveras i romantiska dessertskålar. På bordet vilar nu en vacker presentask och ni utbyter blickar som säger ”Vi skulle ju inte…”. Ljusen tänds och ni skålar – för er historia, för er nutid och för er framtid. Er kärlekssaga har bara börjat….

Läs mer: Duka romantiskt - 3 stilar. 

Varukorg
Stäng