ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Frukostskålar

Frukostskålar är praktiska små skålar som kan användas mer än till frukosten. De fungerar perfekt som soppskålar, efterrättsskålar eller små serveringsskålar. Här hos oss kan du hitta små skålar i olika färg, stil och storlek som passar perfekt till alla tillfällen. Vi har ett brett utbud av snygga frukostskålar från välkända varumärken.
1042 träffar sorterat på
1
...
29
Sida 1 av 29

Frukostskålar – snygga och praktiska till alla tillfällen

Små skålar kan användas till flera olika tillfällen. De är perfekta att använda både som frukostskålar, efterrättsskålar och soppskålar, men de fungerar också utmärkt att använda som serveringsskålar. Hos oss kan du hitta frukostskålar i 4-pack och 6-pack eller skålar som säljs separat för att du ska kunna välja antal och färgkombinationer själv. För dig som letar efter en skål för alla tillfällen har vi här ett brett sortiment av fina skålar i olika färger, storlekar och stilar från välkända varumärken.

Vilka frukostskålar är mest populära?

När du väljer frukostskålar finns det flera saker du bör tänka på. För att uppnå en stilren och harmonisk känsla på din dukning kan du välja fina frukostskålar i samma servis som dina tallrikar, assietter och koppar du har hemma. Din skål kan då användas vid dukning ihop med resten av ditt porslin, både som serveringsskål och exempelvis frukostskål. Vill du inte ha en skål i samma servis som du har hemma hittar du här ett stort utbud av skålar för alla tillfällen. Genom att välja en vit skål eller svart skål, som exempelvis Ernst frukostskålar, uppnår du en stilren känsla och dina små skålar kommer att passa till alla dukningar. Väljer du i stället en skål med mycket färg eller mönster kommer den att bidra till en spännande och iögonfallande dukning. Hos oss kan du exempelvis hitta Mateus frukostskål i flera olika färger eller fina frukostskålar från Rörstrand.

Vilket material tillverkas en skål av?

Frukostskålar och andra små skålar tillverkas av flera olika material. Det vanligaste är att du hittar frukostskålar i keramik eller porslin, men du kan även hitta en vacker, stilren skål i glas som fungerar perfekt att använda som frukostskål.

Hur stor är en frukostskål?

Frukostskålar är vanligtvis mellan 30 cl – 75 cl, men vanligaste storleken på frukostskålar är runt 60 cl. Oavsett om du är ute efter en stor skål eller en liten skål har vi ett brett utbud av vackra små skålar i olika storlekar.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB