FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Varumärken/Tivoli by Normann Copenhagen

Tivoli by Normann Copenhagen

Tivoli by Normann Copenhagen är varumärket som vuxit fram i ett samarbete mellan designföretaget Normann Copenhagen och den välkända nöjesparken Tivoli Gardens i Köpenhamn. Genom att ta inspiration från den nöjesfältets långa historia har Normann Copenhagen designat en magnifik kollektion bestående av belysning, textilier, porslin, doft och figurer för hemmets alla rum. Varje produkt har en förtrollande design där det klassiska kombinerats med det glimmer och den magi som tivolit erbjuder!
1 träffar sorterat på  
Popularitet
Peacock krok small - Celadon - brass - Tivoli by Normann Copenhagen
Tivoli by Normann Copenhagen
Peacock krok small, Celadon - brass
400 kr500 kr
I lager
KAMPANJ
-20%

Om Tivoli

Tivoli by Normann Copenhagen är varumärket som lanserats i samarbete mellan designföretaget Normann Copenhagen och nöjesparken Tivoli Gardens. Varumärket innefattar en kollektion med fler än 300 produkter inom belysning, textilier, porslin, figurer och accessoarer.

Alla som någon gång besökt Tivoli i Köpenhamn vet att parken verkligen är något speciellt. Vissa kommer dit för fartfyllda karuseller medan andra bara vill strosa i parken, kolla på framträdanden eller njuta av all spännande design och arkitektur som med sin mix verkligen är eklektisk.

Normann Copenhagens egen designstudio började arbetet med att besöka parken och undersöka dess spännande arkiv. Genom att dyka ner i kreativt arbete inkluderat skisser, konst och 3D-ritningar kunde de börja rita på hundratals prototyper till det som slutligen kom att bli den färdiga kollektionen.

I kollektionen har Normann Copenhagen transformerat Tivolis många olika stilar, färger, mönster och ikoner till igenkännbara produkter för dagligt användande. Tanken är att man som Tivoli-besökare ska känna igen referenserna från parken i varje produkt. Här har designteamet verkligen lyckats fånga rörelse, former, mönster och färger för att knyta ann till det tydliga DNA som parken har och nu även kollektionen!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB